MOMOSARIC
Član
Nisi ,nisi ,samo nema ekipe .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uplati ga Momo, uplati!Mastam , kad bi dobio na lotu ,
Kad čovjek "oboli na željezo" i zarazi se zemljom tu lijeka nema.Vredan čovek, navikao da stalno radi.3-4 dana u banji i već igraju živci, jednostavno postoje ljudi koji nisu naučili da sede i leže.
Ne moze niko znati sta je u cijoj glavi.Ако бар је овај други млађи проживе бар нешто. Шта ономе самцу од 70г вреди та храстова шума кад јој сада мирише корење.
Kanda naš vođa nije imao takvo vaspitanje, on se iz petnih žila trudi da ništa ne ostane narednim generacijama...Kad sam bio srednjoškolac išao sa pokojnim ćaletom i dedom u šumu da sečemo bagrem za stubove za šupu.
Ćale drži motorku, gleda koji je bagrem praviji i bolji, ali deda glavni nadzor. Kaže ćale za jedan, e ovaj je dobar, da sečemo njega.
Deda stao u jednu stranu gleda, pa predje na drugu pa pogleda i kaže, nemoj njega, ovaj MNOGO prav, neka ga nek ostane...
Naučio od deteta da sve što je dobro čuva za neko drugo vreme i druge generacije.
Tako su i moji ostavljali hrastove nisu hteli da ih prodaju i umesto da odu u građevinsko drvo otišli u ogrevno.Kad sam bio srednjoškolac išao sa pokojnim ćaletom i dedom u šumu da sečemo bagrem za stubove za šupu.
Ćale drži motorku, gleda koji je bagrem praviji i bolji, ali deda glavni nadzor. Kaže ćale za jedan, e ovaj je dobar, da sečemo njega.
Deda stao u jednu stranu gleda, pa predje na drugu pa pogleda i kaže, nemoj njega, ovaj MNOGO prav, neka ga nek ostane...
Naučio od deteta da sve što je dobro čuva za neko drugo vreme i druge generacije.