Attila
Član
Nama su rekli da oko 10.10 se očekuje isporuka.Ja sam uzeo kratku ali mi nije još isporučena.Nadam se da će biti uskoro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nama su rekli da oko 10.10 se očekuje isporuka.Ja sam uzeo kratku ali mi nije još isporučena.Nadam se da će biti uskoro.
Svu zemlju koju radim vec 5 do 7 godina ni jednom nicim nije pipnuto dublje od 5cm . Nek je nenamjerno islo 7,8cm ali dublje nikad . Ne namjeravam nista mijenjati . Idealno bi zelio samo do 4,5cm da usitnjavam a sjetva ide na 5 do 7 cm.
Dublje nediram , nek se zemlja ponasa ispod ko sto se ponasa u prirodi.
Ja kad sam ih zvao pre 10 dana rekli su da su tanjirače ukrcane na brod i da je trajanje puta maksimalno 60 dana tj do 10.10. A taman se ponadao da ću da sa kratkom raditi pripremu kad ono međutimMeni nisu precizirali datum već samo da se nadaju uskoro.Samo sam ih dva puta zvao a izgleda da ću ove sezone tanjirati sa starom tanjiračom po svoj prilici.
U prirodi nema strojeva od 10-15t koji gaze zemlju u svim mogućim uvjetima, nema mineralnih gnojiva, herbicida, pesticida...Svu zemlju koju radim vec 5 do 7 godina ni jednom nicim nije pipnuto dublje od 5cm . Nek je nenamjerno islo 7,8cm ali dublje nikad . Ne namjeravam nista mijenjati . Idealno bi zelio samo do 4,5cm da usitnjavam a sjetva ide na 5 do 7 cm.
Isti sistem radim od pre 2 godine. Neću dole ništa da pipam... Inače soja na oranom 500 kila, a na tanjiranom 900-950...Svu zemlju koju radim vec 5 do 7 godina ni jednom nicim nije pipnuto dublje od 5cm . Nek je nenamjerno islo 7,8cm ali dublje nikad . Ne namjeravam nista mijenjati . Idealno bi zelio samo do 4,5cm da usitnjavam a sjetva ide na 5 do 7 cm.
Soja nista , za kukuruz sijacicom na 15ak cm dubine diskosnim ulagacima .Kako se u takvoj obradi unosi đubre u dublje slojeve? Mislim na npk
Ili jednostavno biti strpljiv svake godine đubriti pa ono polako pre ili kasnije stigne gde treba?
Ili svakih par godina podrivati sa aplikatorom za veštak?
Izvinjavam se, mislio sam da se govori o dubini setve.Da nije malo puno 15 cm dubine?? To da ne mogu vrane da pronadju zrno??