Tonchi
Član
Pa dobro ruku na srce, takav tip tanjurače ja nebi ni kačio na manji traktor od recimo ko moj 6170 R. Treba ju i potegnu, a i nosit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cika Aco te tanjirace su teze nego ferga, tanjiraca ce da ti nosi traktor do njive umesto obrnutoA koju na primer?
Uzecu kratku kad budem mogao definitivno, al da bude vucena a ne nosenaJbg nije da nisi u pravu...
Ja imam dilemu,imam vučenu 28,malte ne se ne vidi da je radila,dosta bi novčano izgubio u tom transferu na kratku,a plus se i bojim da kratka za traktore koje imam ne rade kvalitetno kao za ozbiljnije traktore,pa se boji šta ću time dobiti...
Kad sam gledao pre 15 godina šta komšija radi sa olt tara kupim vučenu za svoj traktor,i to nije ni blizu,ne može se ni porediti,sad gledam kako priprema sa kratkom pa se bojim istog scenarija...
Važno je da se stigne do njive. Pitam za druga.Cika Aco te tanjirace su teze nego ferga, tanjiraca ce da ti nosi traktor do njive umesto obrnuto
Jel to bilo kise kada se tako lepo tanjira?Haos dan! Prvo otkinem hid.crevo sa tockom od traktora, pa mi se popusti cela baterija, poceli diskovi da igraju, pomislio da su lezajevi pocrkali kad ono nema kontra matice!
Da o tome sam vidis skroz zaboravio....nemam ni zivaca a ni vremena za te igrarije tacno bih je zapalio da me tako zeza posle rotora.....nista onda, spasili ste me muka mogucihNema veze ako imaju ploče. Obrati pažnju na težište tanjirače da ne bi uzimao uzalud rotore pa posle sekao i pomerao i nosače točkova i sl.
Ja sam tako za MBV vršac prošao. Uzeo bez rotora sa pločama nazad i posle par godina naručio rotore i kad smo montirali šipak.
Propinjala se kao zelenko. Nisam hteo da sečem i okrećem i pomeram točkove tj nosače, vratio rotore vratili pare i prodao posle tanjiraču i kupio posle par godina novu sa sve rotorima
Nisi mogao do je nivelišeš dovoljno preko navojne šipke ili šta je bilo problem. Kod nas ovde svi imaju mbv tanjirače i niko nema problema sa rotorima. Ja sam isto prvo kupio tanjirače i kasnije uzeo rotore ,ali mogao sam da je nivelišem nije bilo problema. Prvi slučaj evo kod tebe sad čujem da je i to moguće.Nema veze ako imaju ploče. Obrati pažnju na težište tanjirače da ne bi uzimao uzalud rotore pa posle sekao i pomerao i nosače točkova i sl.
Ja sam tako za MBV vršac prošao. Uzeo bez rotora sa pločama nazad i posle par godina naručio rotore i kad smo montirali šipak.
Propinjala se kao zelenko. Nisam hteo da sečem i okrećem i pomeram točkove tj nosače, vratio rotore vratili pare i prodao posle tanjiraču i kupio posle par godina novu sa sve rotorima