Mozes da okreces 100 ipo kruga nece da ti pomogne rupa ostaje gde jesteZnači teba druknuti mast, pa okrenuti tanjir za četvrtinu, pa opet druknuti pa okrenuti tanjir i tako jedan i po krug?
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes da okreces 100 ipo kruga nece da ti pomogne rupa ostaje gde jesteZnači teba druknuti mast, pa okrenuti tanjir za četvrtinu, pa opet druknuti pa okrenuti tanjir i tako jedan i po krug?
Pa u Temerinu. Ja sam kupio u radnji Neptun u Temerinu, rekli mi da nemaju maloprodaju u fabrici, pa me uputili na ovu prodavnicu. Mada sam video da su u fabrici pakovali robu, probaj ili da pozoves fabriku pa da posalju i platis pouzećem ili da ti prodavnica Neptun pošalje. Koliko sam video ta radnja prodaje ležajeve raznih proizvođača, imaju indosta FKL programa. Ja sam 35 platio oko 3700 dinara.Gde ima Fkl?
Pa kako onda nacentrirati da se maže u rupicu?Mozes da okreces 100 ipo kruga nece da ti pomogne rupa ostaje gde jeste
Ti lezaji su zatvoreni i nisu predvidjeni da se podmazuju, lezaji svih proizvodjaca (skf,fag itd) pravljenih za poljoprivredu se ne podmazuju imaju 2,3.4 ili 5 struke gumene usne , podmazuje se samo kuciste . Tko ne vjeruje neka malo pogleda kada kupi takav lezaj ili jos bolje kataloge stranih proizvodjaca.Kad se montira lezaj u kuciste