dautovic
Član
Ja sam moju isao da merim bas pre neki dan Agro Four futog V 32 diska sa 6 osovina 2100 kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji proizvođači su best buy? Ilgi? Satex? Neko treći?Sad ko kupuje novu tanjiracu, a nekupi kratku na torzijama pravi ogromnu gresku.
Neko treci.....HorschKoji proizvođači su best buy? Ilgi? Satex? Neko treći?
Gledao sam neke za 100 ks i čini mi se da je tu 2.5 metra puna kapa. Sviđa mi se kako to izgleda, ali bi rekao da je cena 50% veća od vučenih..?
Koji tip valjka se najbolje pokazao? V-ring?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kod nas ima i jednih i drugih. Ja što sam primetio razliku je to što ove vučene idu dublje ali rade dosta krupno. A kratke idu pliće ali prave leju...Treba imati obe pa u zavisnosti od uslova rada kačiti odgovarajuću.
Jesi siguran da vucene idu dublje ?Kod nas ima i jednih i drugih. Ja što sam primetio razliku je to što ove vučene idu dublje ali rade dosta krupno. A kratke idu pliće ali prave leju...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Naprosto rade mnogo bolji posao sto se tice pripreme za psenicu i sto je vazno radi svaki disk isto.Iz kog razloga?
Зато што ти треба две тањираче, грубијанка за први проход да иде дубље и финишерка да прави леју. Па нису били идиоти некада у ПП задругама када су имали два типа олт тањирача (у већини случајева ОЛТ) ...е сад је проблем што већина нас нема толико новаца да има обе па да ради са њима у пару, то је друга прича....Kod nas ima i jednih i drugih. Ja što sam primetio razliku je to što ove vučene idu dublje ali rade dosta krupno. A kratke idu pliće ali prave leju...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Nisam baš merio ali tako mi se čini. Ono što znam je da posle jednog prohoda kratke na kukuruzištu malte ne možeš sejati, a posle jednog progoda vučene kao da si uzorao sa nekim plugom od 15 cm zahvata po glavi...Jesi siguran da vucene idu dublje ?
A kako se ponasaju u nepaljeno kukuruziste?Naprosto rade mnogo bolji posao sto se tice pripreme za psenicu i sto je vazno radi svaki disk isto.