Ova ide jednako duboko u svakom prolazu i bolje kopira teren.Nadam se da će i kod mene stići Aragon do jesenjih radova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iskopirali samo boju?Kosa vuča. Kad ide pliće nema a kad ide duboko dobro ga kosi.
Kopija Lemken od strane SoilMaster iz Turske.
**greška i oko. To se ne uporedjuje jer to nisu iste masine. Ugao diskova nije isti. Ovde svaki disk radi za sebe. Ja kad vučem rukom po dnu brazde popreko u odnosu na prohod sve je isto odradjeno i bez bregova. To kod klasične vučne nikad neće biti. Kod ove nema ni 1% šanse da se trava provuče. Kod vučene mnogo sirka stoji iza.Kakva je razlika u uradjenom poslu u odnosu na vucenu tanjiracu?
Мислио сам, да није да неко ко има трактор са двосмерно хидрауликом, буде толики фанатик, па је још мало притисне.Mora biti u slicovanoj rupi, tako ovde teraju mada samo dve ima sto ja znam i obe sam gledao. Ne koripa ni blizu kao vucna.