Tanjirače

Tako sam se i ja zajebo. Ja narucio tanjiracu u Beceju jos u junu, reko taman da stigne do jeseni. Jednom prilikom kad sam bio u Glogonju kod Cupa on mi pokaze Cenejsku tanjiracu koju je kupio. Ta je bila ekstra odradjena, posto je za njega. i Ja budala otkazem narudzbu u Beceju i odem za Cenej da narucim meni V28. Kad sam otisao i video te tanjirace umalo me slog nije strefio. Fuseraj zivi. Baterije zavarene za gredu, umesto da su zasrafljene cugovima, lezajevi do moga.... I na kraju sam molio one u Beceju da me vrate u raspored isporuke kao sto sam i bio. Znaci Cenejska ::lose::

Cenejske su najjeftinije na trzistu pa su zato"kao"najbolje spram njihovog i cenovnika drugih proizvodjaca.Consum,Adut-Utrine i Luta Backa Palanka su po meni najkvalitetnije tanjirace :D

@Lala iz Banata
Da li Cup ima 2.8 ili 3.0 Cenejsku,znam samo da je vuce sa onim njegovim Renaultom e sad koji je **greška li ga i koliko konja ima .Valjda ima preko 100. :cao:

Dobar dan ja sam kupio UZEL-AGRI vucenu tanjuracu pre 2 god i bolja je od CONSUMA,ADUT,OMV VRSAC ako neko ima pitanja :haha::haha::haha: pa izvolite

pozdrav svima kupio bih tanjiracu za zetora 105.40 od 105 konja imam srednje tesku zemlju imao sam kontakt sa tanjiraca komerc iz ceneja preporucuju w 28 od 1800 kg ,vrsacka preporucuju w.30 od 1600 kg.a adut tanjiraca isto w 30 tezine oko 1.600 kg neznam za koju da se odlucim molim ako nekom ima iskustva u vezi kvaliteta ovih proizvodjaca i vase misljenje .hvala pozdrav svima

a ove luta nisam cuo nikad za njih ima li neko njihovu adresu ili sajt . hvala za preporuku
Post je spojen: [time]1254939200[/time]
sta mislite o ovoj kombinaciji da prednja baterija bude nazubljena a zadnja da bude izmesana jedan pun disk jedan nazubljeni i tako do kraja baterije posto je tvrda zemlja i vadi samo grudve pa mislim mozda bolje sitni pogotovo u 2 prohoda

sto se tice varenja za gredu to je nabolje resenje jer se srafovi kasnije stalno kidaju a i stalno zive tanjiri levo desno pa sam ja moju zavario pa je sad kao cenejska.pogotovo kad leti tanjiram suvu strnjiku kad je tvrdo i nema vlage tad se cela tanjiraca raspada znaci srafove nemogu da nakupujem a sto se tice tanjira uradili su podjednako oko 500 jutara.

Luta su vrlo slicne oltovim. preporuka Adut ili Consum 2.8.
Ako kupujes tanjiracu bez paker valjaka onda je bolje da je prva baterija nazubljena a druga ravna :cao:

hvala kod nas u selu ima vrsacke par komada i dosta dobro se pokazale a ima ove godine kupjlene 3 cenejske al nisam ih jos video u radu , a adut mi stvarno dobro izgleda a ove vrsacke w 30vuku sa rusom 82.1 al dosta imaju problema mnogo kose traktor a pogotovo u 2 ili 3 prohod i svi imaju nazubljene samo jedan sa punim diskovima vuce 32 diska sa rusom i kaze da mu treba od 120 konja traktor

vlauca je napisao(la):
pozdrav svima kupio bih tanjiracu za zetora 105.40 od 105 konja imam srednje tesku zemlju imao sam kontakt sa tanjiraca komerc iz ceneja preporucuju w 28 od 1800 kg ,vrsacka preporucuju w.30 od 1600 kg.a adut tanjiraca isto w 30 tezine oko 1.600 kg neznam za koju da se odlucim molim ako nekom ima iskustva u vezi kvaliteta ovih proizvodjaca i vase misljenje .hvala pozdrav svima
kolega je kupio za samu 110ks taru 3m inače proizvodnja je tanjirača komerc

Moja je UZEL AGRI 22 diska oko 1400 kg + sto ju mozes jos dodatno optereti sa (npr.uljem, vodom) sa 300-400 kg cena 4200,00E vucem sa RUS-om 82

Nazad
Vrh