Gumeni Lalic
Član
Par pitanja koja je tezina,sirina,koliko ks je dovoljno za nju,gde si je uzeo i naravno cena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Par pitanja koja je tezina,sirina,koliko ks je dovoljno za nju,gde si je uzeo i naravno cena?
Kolika je realna cena onih V nosenih za MTZ 820 ?
Zasto izbegavas mbv?oni imaju one teze tanjirace sa jacim nosacima i kucistima...Danas bio u Ferocoopu da se dogovorim oko tanjirace i razocarao sam se kad sam video nosace baterija i jos neke stvari. Nije covek pametan,svaka tanjiraca domace proizvodnje ima po koju manu.
Delimicno si u pravi i isto tako nisi...kod mbv smo kupili pre skoro 20 godina metalwolf tanjiracu i dan danas radi kao sat...poneki lezaj ode i samo gas.mada,sad kad razmislim,i ta je strana!Nadji stranu, polovnu, kupi je i neces pogresiti....Znam da je novo, novo, ali ove nase iz male privrede ni za nokat im nisu....
Pred sezonu sam na jednoj osovini zamenio dva nova ležaja jer je jedan crkao
i jedan nov na mestu tog ispravnog posle 20tak hektara rikne, nisam mogao da verujem...
Gde imaju dobri ležajevi, ja sam ove kupio kod Mačara
Manjeviću, brena ide idealnom brzinom