Tanjirače

nije ni skupa,a koliko ima kg?koje su najbolje i najpovoljnije tanjirace na nasem trzistu?
jel zna neko posto je sada consumova tanjiraca V28 sa pakerima?i naravno koliko ona ima kg?
to bi bila idealna tanjiraca za mog kejsa od 95ks zar ne?

Paor imas disk i od 610mm... Teska je oko 1600 kg. Jedan drug iz sela je narucio u MBV tesku sa 24 diska, razmak 23cm, diskovi 610mm teska 2t za kejsa 95ks. A u consumu tanjiraca 28 diska 3640 evra sa paker oko 4300 evra, a za kes nisam pitao.

Najpovoljnije su Cenejske, a najbolje su po meni consumove i adutove(jako su slicne, maltene iste).Samo Consum je zbog popularnosti digao cene u tri lepe. 2007. ja platio sa 28 tanjira, razmak 22 cm i pakerima 3500 eura a sad 4300! Samo Boki trebao si da uzmes 28 tanjira....

Hteo sam od 28 diskova ali ona je 2.7m a ne 2.8 pa bi bilo taman knap za 4 vrste a ako izmedju masina je malo sire onda nece da uhvati zbog toga sam narucio ovu od 30 a nije problem skinuti 2 diska, gradja kod obe je ista...

Ja ti oped preporucujem uze a brze. Moja ima oko 1700 i neku kilu,merena,a za taj broj diskova 28 bi trebalo bar 2 t. Imam u planu da uzmem sve u svoje ruke i sam napravim tanjiracu po mom. Za sad cu jos raditi sa eurotokovom,ali cu gledati da je prodam dok je jos nova.

ja imam eurotolovu sa 28 i radio sam joj sve osim tanjira.zamisli da kupis tanjiracu i odes na njivu da tanjiras prvi dan kad ti se iskrivi osovina sto dize tockove,to je bila njihova greska pa su dosli i ugradili komplet nov trap sa nosecom cevi debljine 10mm.pa mi se klip kvario,pa mi se prednja prva osovina pomerila,samo sto je nisam provuko kroz tanjire dok sam ih stezao,kidam sve srafove otpadu sa nje kao ludi,cevi su tankog zida,onda se pokrjao oslonac klipa na cevi,uzas,posto je cenejska teza sa 28 diskova,ili koja je tanjiraca idealna za kejsa 95,dobra je i ta ali zelim da znam jel moze bolje od takve da vuce?verujem da postoji bolja tanjiraca za njega.

zzivica je napisao(la):
ja imam eurotolovu sa 28 i radio sam joj sve osim tanjira.zamisli da kupis tanjiracu i odes na njivu da tanjiras prvi dan kad ti se iskrivi osovina sto dize tockove,to je bila njihova greska pa su dosli i ugradili komplet nov trap sa nosecom cevi debljine 10mm.pa mi se klip kvario,pa mi se prednja prva osovina pomerila,samo sto je nisam provuko kroz tanjire dok sam ih stezao,kidam sve srafove otpadu sa nje kao ludi,cevi su tankog zida,onda se pokrjao oslonac klipa na cevi,uzas,posto je cenejska teza sa 28 diskova,ili koja je tanjiraca idealna za kejsa 95,dobra je i ta ali zelim da znam jel moze bolje od takve da vuce?verujem da postoji bolja tanjiraca za njega.
pa to je sigurno zato što tanjiraš 25cm iako nema još obećanih slika

a govorio si da Konzum nije nizasta, da ce da se sva razglavi... ::lose:: Kod Eurotoka je jedino dobro podesavanje zakosenosti na rupe i nista vise.

todor je napisao(la):
zzivica je napisao(la):
pa to je sigurno zato što tanjiraš 25cm iako nema još obećanih slika

Todore ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

hvala momci ali pošto ja sa mojom ne tanjiram na 25cm nemam razloga da brinem hoćeli se nešto iskriviti :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

e bice slika kad padne kisa,ali konsumova je laksa i losije su odradjeni detalji ,ali eurotokovu sam morao da spajam aparatom za varrenje da se neraspadne,zakosavanje je dobro uzeto sa lute tanjirace ali su te cevi sto se ukosavaju slabe kao testo,samo se ulube i puknu oko rupe,same cevi su tanke i losa je u startu odradjena ali u rit kad odem na neka mesta potone do pola osovine tako da samo stenje traktor i polako staje ali kejs ima da je rastrgne ove godine bice propraceno i zapisano na aparat.skroz rasteretim upurnu oprugu i neka ore kolko moze vec kad se lepo tanjira posle kise.ali to ti je dozivljaj za pamtiti.kad izracunam koja je sila potrebna da se vuce na toj dubini kao da sam zario na 35cm trobrazni plug.samo cekam kisu da smeksa zemlja i eto slika.

Nije tacno da je Eurotokova losa,laka i da snje sve odpada. Dobra je i za te parte 3300 e ni jedna nije bolja. Sve su one iste,gotovo indenticne. Ako hoces pravu kupi Kvernlad za 12-13000 e. Ovo ti je ista prica kao RUS vs John Deere ili Case IH.

Ljudi a šta fali Olt-ovim tanjiračama.Proizvode se i dan danas a verujem da su kvalitetne kao i nekada.

Nazad
Vrh