Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za tvoju informaciju 1025 i cini mi se ltz.North ARMY je napisao(la):lepa masina ,nego kakav je ono rus u pozadini ako je uopste rus
Na prednjim baterijama su losiji dosta.Ovu tanjiracu sam juce kupio,bila je pre na licitaciji pa nije prodata,platio sam je 80.000 din jel mnogo?Matić je napisao(la):Liči na Dubicu.Tanjire traži kod ljudi što prave tanjirače pa uporedi kod koga od njih su najeftiniji mada nisu toliko loši ni ovi na tvojoj
Nova buducnost Zarkovac za cenu dogovara se sa gazdom Barisicem.Ako nekog zanima imaju jos jednu vecu sa dva krila koja se hidraulicno sklapaju,nemojte me drzati za rec ali mislim da joj je cena mozda malo veca od ove. Ako je neko zainteresovan mogu proveriti u ponedeljak koja je cena.Matić je napisao(la):Nije mnogo u svakom slučaju a koliko vidim i u radnom je stanju.Odradi joj pun remont i bićeš miran dosta dugo.Jel tajna gde si je kupio?