cika_jova
Član
Ja kuci imam taj deo skinut, ni na kraj pameti da je od tanjirace
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda kasnimo sa odgovorom, ali mislim da je mozes naci u prodavnicama koje prodaju lezajeve, semeringe kajle i sl.u Temerinu Neptun verovatno ima i to, posto sve navedenog ima i to vrlo povoljno i razlicitog kvaliteta, biras da li ces skuplje ili jeftinije. Ima i specijalne matice i osigurace istih, tako da retko kad nismo resili problem sto se tice tih stvari.Jel ima negde matica osovine za Lemind 28 diskova,dok sam radio komsijinom odvrnula se a ne mogu da nadjem drugu.
hocu da kupim paker valjke za vucenu tesku tanjiracu.....sta predlazete? sta je dobro a da nije skupo?
Vidi sa clanom Mityoo, on je pravio ovde kod mene jednom coveku za tesku tanjiracu.hocu da kupim paker valjke za vucenu tesku tanjiracu.....sta predlazete? sta je dobro a da nije skupo?
Potpuno si u pravu,jos kad se napune puni zemlje,bude karambola,sad kod nas oce da prepravljaju umesto vinkli oce da stavljaju okrugle cevi ,na na tim valjcima od okrugli cevi se se retko kad napune.Obrati pažnju na položaj klipa na tanjirači pre nego što kupiš paker valjke, može da se desi da je nazad previše otežaš kad ih montiraš pa da ne bude u balansu i da ti napravi problem...