Tanjirače

ima tanjiracu sa 20 diska interesuje me koji broj kljuc je sraf koji se odvja osovina?? bnt tanjiraca zuta

Kolko mogu da odrade tanjirace iz male privrede dok se ne zamene diskovi. Da li mogu da odrade 1500ha, sa jednim diskovima bez zamene.

Sve je tu pitanje kvaliteta. Na sajmu sam video jednu masinu sa polomljenim kucistem lezeja.

Koliko mislite da vredi ovako nesto?
Ima jos dva tanjira koja se dodaju. Inace se skidaju i stavljaju tanjiri, tj. Po dva tanjira, tako da moze da radi sa manjim ili vecim radnim zahvatom.
img20150524110659.jpg
img20150524110705.jpg

Izuzetno dobra tanjiraca. Moze se vuci sa mali i sa veliki traktor. U zavisnosti od jacine traktora mogu se skidati i dodati tanjiri.

Koliki je precnik tanjira,razmak medju tanjirima,tezina i radni zahvat?Vidim na slikama da ima 12 tanjira tj 6 baterija po 2 tanjira.

Radni zahvat moze biti od 40cm do 280cm. Dodaju se i skidaju tanjiri. A mogu i da se pomeraju, pa od toga zavisi razmak izmedju tanjira. Precnik diska je 560. Inace ima 7 baterija samo je jedna skinuta.
Cena se jos ne zna. Da vidimo prvo sta kazete.

Mene ili oci varaju ili baterije stoje krivo.Druga s leva je rasparna od ostalih a druga sa desne strane kao da je usukana i spustena prema dole,srednja baterija zadnji tanjir stoji krivo, ceo zadnji red tanjira ne stoji ravnomerno kao da je tu nesto krivo.Prednji red ne vidim na slikama kako stoji.Kakvi su lezaji,i mogucnost nabavke radi zamene?!?
I najbitnije koliko je prodavac ceni ovakvu kakva je.Onda mozemo razmatrati koliko se moze spustiti cena.

Druga sa leve ide na krajevima i ona sedma je takva.
Nazad se pomera zakosenje, pa moze da se ispravlja i krivi do mile volje. Isto tako I napred mogu da se pomeraju. Ima rupe na gredi sto drzi baterije. Tanjirace je moja.
Ne znam koliko da je cenim, razmisljam da je prodam. Zato sam vas i pitao koliko mislite da vredi.
I da. Lezeji su dobri, a mogu se i naci ako odu. Posto je moj otac otvarao, isto ga je interesovalo kakve lezeje ima.

X tanjirace made in SFRJ cene idu od 300 do 500 evra kako se ko dogovori i u kakvom je stanju.Bar tako cene po vasarima i oglasima.
Znas cenu koliko si je platio, pa kazi 100 evra vise nego sto mislis da je das,pa kako se pogodis. :)

Sta bi ovakva tanjiraca mogla da radi u sumi druze?
Ova tanjiraca je bila zakacena za gruber kada sam je kupio, koriscena je da poravna iza grubera.
Stvarno nemam predstavu koliko da trazim za nju. Neka kaze neko misljenje za cenu.

U sumi rade mnogo teze tanjirace. Jedno farbanje bi je napravilo odlicno stanje. Pogledaj diskove a ne farbu. Nemo da mislis da se ljutim, samo iznosim svoje misljenje.

Nazad
Vrh