Tanjirače

Attila
Jel si hteo sa toliko diskova,nesto mi laka a ima 36 diska?

Pa sad ne znam dali je težina sa rotorima ili bez.

- - - - - - - - - -

Pridruzujem se reakciji...nema sanse za ozbiljan rad,za golicanje ok,ali cim zapne lepo-ili ces dubinu odrzavati na tockovima,ili neces imati brzinu...105 konja i 32 diska je savrsen spoj.

Pa videćemo imali smo od 32 diska i tog je vuko i po drugi put preko 10km/h a za ovog videćemo ako mu bude teško smislićemo nešto.

Ako su joj diskovi fi560 ići će to bez problema.Jedan naš član a moj dobar prijatelj vuče Dravu 44 sa Rusvajom od 105 ks kako god hoće.

Diskovi su te dimenzije pa videćemo kako će da se slažu sa rusom. Tu staru od 32 dika sam vukao prvi put u 4. brzini i 3. reduktor a drugi put 3-3 pa ovog i ako treba jedna brzina manje i to će biti dosta.

Tačno tako Olt Dravu.Ima i snimak ovde na forumu a možda se vlasnik i sam javi ako vidi ove postove.DRava je polu teška tanjirača.

Danas sam gledao jednu tanjiracu,uvezena,poluteska vucna 36 diskova,vuce je rus 82.1,gazda kaze ipak je velika za njega,ali ide nekako.Mislim da je rekao da je teska oko 2 tone.

Dacu 1000 evra bilo kome, ako bude mogao da vuce sa traktorom od 100ks moju besson od 28 diskova, isto ukosenu ko sto je vuce moj ridjan....
Ma ne valja ona tvoja. Mislim da je najbolje da prodas i traktor i tanjiracu. Kupis lepo rusa i adutovu tanjiracu. Da vidis sta je poso. A ove tvoje masine, nasao bi se vec neko da kupi. :)

Post je bio upucen Galiciju i on zna zasto sam ja to naisao. A ne da bi vredjao druge proizvodjace.

Danas posle spremanja za setvu postrne soje....

20150712141141.jpg

Nazad
Vrh