Koliko je ceni?
6500e trazi za tanjiracu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je ceni?
Pridruzujem se reakciji...nema sanse za ozbiljan rad,za golicanje ok,ali cim zapne lepo-ili ces dubinu odrzavati na tockovima,ili neces imati brzinu...105 konja i 32 diska je savrsen spoj.Uffff!!!
Attila
Jel si hteo sa toliko diskova,nesto mi laka a ima 36 diska?
Pridruzujem se reakciji...nema sanse za ozbiljan rad,za golicanje ok,ali cim zapne lepo-ili ces dubinu odrzavati na tockovima,ili neces imati brzinu...105 konja i 32 diska je savrsen spoj.
Ako su joj diskovi fi560 ići će to bez problema.Jedan naš član a moj dobar prijatelj vuče Dravu 44 sa Rusvajom od 105 ks kako god hoće.
To ispada da bi je brena mogla vući?Tačno tako Olt Dravu.Ima i snimak ovde na forumu a možda se vlasnik i sam javi ako vidi ove postove.DRava je polu teška tanjirača.
Ma ne valja ona tvoja. Mislim da je najbolje da prodas i traktor i tanjiracu. Kupis lepo rusa i adutovu tanjiracu. Da vidis sta je poso. A ove tvoje masine, nasao bi se vec neko da kupi.Dacu 1000 evra bilo kome, ako bude mogao da vuce sa traktorom od 100ks moju besson od 28 diskova, isto ukosenu ko sto je vuce moj ridjan....
Tako sam i mislio...Pogledaj i ti diskusiju od 239 strane pa na dalje.I Brena je u tim analima spomenuta.