Tanjirače

Jucerasnje tanjiranje, Zetor 7211 i tanjiraca 20 diskova, ne oseca je. Koju bi ste mi preporucili tanjiracu za njega da ide lepo a dovoljno duboko, nebitno dal je nosena ili vucna..
dsc0994.jpg

dsc0999.jpg

dsc0995.jpg

Dobro je to ispalo.. :bravo: Sto se mene tice ja bi ti preporucio neku laksu vucnu tanjiracu sa 24 diska,ili neku nosenu V tanjiracu od 28 diska....

BAs je super ispalo i ako je mala tanjiraca i lagana... Jer si je opteretio necim???? Moj kum ladno vuce Adut vucnu tanjiracu sa Rakovicom 76dv... NArucio je da bude 24 diska sa tanjirima 510 i razmakom 18 cini mi se.. Vuce je rakovica odlicno.... Mozda tako ensto za tvog zetora,ja mislim da bi je vukao i ako nema prednju...

Ja sam Rakovicom 65 vucem 24 diska, 510mm, tako da moze sigurno i Zetor. Pre svega ima clanova na forumu koji sa 577 vuku 28 diska 560mm.

Sto si je opteretio?Koliko vidim ovo je leskovacka sa drvenim lezajevima a one idu u zemlju kao zive.

sve je to lepo za vas velike.mi sa male ce ga odradimo .ali odgodine oranje bice teze.
Nece biti teze,orao sam vec ovih dana ona strnista gde je samo tanjirano prosle godine,traktor imt 542 i plug 756.20 nk,za 585 jos nisam nabavio plug. Ne zurim,lagano cu uzorati s malim. Nele,mnogo znaci ta vucna tanjiraca,probao sam nepaljeno da tanjiram sa v nosenom 24 diska i ni u pola ne izgleda kao ovo ni u dva prohoda. Morao sam prvo da orem.

Од пре неки дан, непаљено курузовиниште.

imag0074.jpg

ISti rezultat dobijam i ja sam mojom od 24 diska,dva prohoda i kraj pirce,nepaljeno .... Danas ceo dan proveo na nivama tanjirao sam i usluzno i kod mene... Otisao sam u susedno selo da istanjiram prijatelju 1.2h i kad tamo eto belaja... Covek koji je radio usluge celom selu izvalio zadnji levi tocan na IMT 5106.. Ne razumem kako se to desilo ali nije ni vazno glavnom tocak pao dole a i traktor ljosnuo u strnjiste.... Pa sve njegove musterije presle kod mene pa sam na kraju jos i fino zaradio... :osmeh:

Ћиро, ово са слике је први проход и касније је само пређено једном дрљачом пре сејања.

Nazad
Vrh