Tanjirače

Nije rekla kazala nego mi je vlasnik i drugar licno pricao da je to radio i da je fenomenalno ispalo, a kako ce ta Clasova hidraulika podneti, to stvarno ne znam i nism ni pisao da znam.

To i mene zanima,sve sto sam gledao,radile su u laksoj zemlji....
Valjala bi neka prezentaciju u masnoj ritskoj zemlji,da vidimo kako bi se pokazale.

To i ja žem komši, lako im je ku... se po pesku nek doteraju malo kod nas pa da se usijaju mašine. Već sam spominjao kako je kod nas davnih godina na zadružnu tablu prema Česteregu došao 5270 IMT da ga pokazuju i sav se razleteo, tri dana čekali dizalice da ga natovare i od tad kod nas nikad prezentacija nikakve mašine nije bila :D

Nije rekla kazala nego mi je vlasnik i drugar licno pricao da je to radio i da je fenomenalno ispalo, a kako ce ta Clasova hidraulika podneti, to stvarno ne znam i nism ni pisao da znam.

Da li ste Vi to videli kada se radilo ili Vam je on ispričao?Da li se vi videli da je to fenomenalno ispalo ili Vam je on ispričao?Ako je on ispričao onda je rekla kazala i nećete me ubediti u suprotno!

Video sam suncokretiste kako je odradila, stvarno nema zamerki. a za strniste po suvom i za hidrauliku mi je vlasnik ispricao. vama je mozda rekla kazala kad sam ja preneo pricu, al za mene nije jel mi je vlasnik licno ispricao sta je radio a nisam cuo od drugog, treceg, moz samo da me slagao!

Onda je najbolja kombinacija kratka tanjiraca(te o kojima se ovde pise) ali u vucenoj izvedbi , kao i klasicne na 2 tocka. I dovoljno kila za rad, i ne opterecuje hidrauliku, i ne treba ciljati kad je najpogodniji momenat za rad.

Upravo tako je i moje mišljenje. One od 5 metara imaju oko 5 tona a to je teze od svih obicnih tanjurača tog zahvata.

I ja se slazem sa tom konstatacijom.

- - - - - - - - - -

Nije se bas rasipalo, ima dosta vlage u povrsinskom sloju.
naravno i neka slika :))
attachment.php

attachment.php
attachment.php

meni ovo liči na neki ručni rad iz garaže ili neki proizvod male privrede.nekako je cela slabašna.nema boljih slika da se vide varovi i spojevi ali ovaj ram mi deluje smešno sklepan

I meni izgleda slabo,ali uzivo je ipak drugacije.Nije ovo travnicka ovo je nesto sasvim zanimljivije:osmeh:

ma ove navarivane pločevine, U profili i dodavane kutija na kutiju, ceo ovaj deo gde se kače donje tačke i ovo izmedju deluje čudno sklepano.ne vidi se sistem zakošavanja baterija ali one spoljne tačke kačenja ne deluju posebno jako. jesi li je ti video uživo?

Imam jedno pitanje kako se steluje na V tanjiracama dubina? JA imam cenejsku tanjiracu i ne znam da li moze da se steluje dubina, niakad to nisam ni pitao.

Nazad
Vrh