Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Ala je ovo uredna njiva!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro si je i platio.Ali je ocuvana.Nisam video na slikama da li je hidraulicno stelovanje baterija ili rucno?3500€ tanjiraca u Aust. + Prevoz sa carinom 950€. Prevoz je trebalo da bude 800€ ali zbog nekih overa racuna izaslo je 150€ vise.
Extra je tanjiraca.Neka te dugo sluzi i sa sto manje kvarova.Rucno, da mislim da je bas u dobrom stanju. Recimo prednji diskovi su pojedeni za nekih 2cm tj. 64cm a zadnji su na 65cm.
I karakteristicno je da je lomljena osovina jer su pravljeni neki dodatni granicnici za podizanje tockova(kao da nisu mogli da je vuku). Danas sam tanjirao neko strnjiste I prezadovoljan sam, sobzirom da je kod mene u kraju izrazito teska zemlja...
To su njive gde treba ulagati da bi posle 2-3 godine imao neku zaradu. Juce sam u Odzacima kod brata video slicnu parcelu. Kupio je bastu pored svoje (0.5kj je basta). Toliko sirka u zivotu nisam video. Precice tanjiracom i posle 10 dana uzorati.