Tanjirače

Glifosat komsija tako je samo razmnozavate(korov- reklama za glifosat) a moze i tako mislim bez glifosata...

Nije radjena vise god. a ja se nesto lozim da to sredim! al svake godine se zaglavim sa po nekom masinom pa odustanem.
posle jednog prohoda lici na nesto :haha:
Ja nisam lovac, al neko oruzje moram nabaviti, takva 4 rogonje sam danas izjurio iz ove pustare da sam plakao!!!

Sa tanjiracom sredis da mozes da izores i bice milina.... Naradio sam se takvih njiva od nekih sam i ja odustao jer sam vise ulozio nego sto mi se vratilo...

To su njive gde treba ulagati da bi posle 2-3 godine imao neku zaradu. Juce sam u Odzacima kod brata video slicnu parcelu. Kupio je bastu pored svoje (0.5kj je basta). Toliko sirka u zivotu nisam video. Precice tanjiracom i posle 10 dana uzorati.

Ja sam muke mucio sa takvim parcelama jer do sad nisam imao tanjiracu uopste.. Prosle godine sam imao OLT 20 diska koja nista ne uradi u tako zapustenim njivama...

3500€ tanjiraca u Aust. + Prevoz sa carinom 950€. Prevoz je trebalo da bude 800€ ali zbog nekih overa racuna izaslo je 150€ vise.

Rucno, da mislim da je bas u dobrom stanju. Recimo prednji diskovi su pojedeni za nekih 2cm tj. 64cm a zadnji su na 65cm.
I karakteristicno je da je lomljena osovina jer su pravljeni neki dodatni granicnici za podizanje tockova(kao da nisu mogli da je vuku). Danas sam tanjirao neko strnjiste I prezadovoljan sam, sobzirom da je kod mene u kraju izrazito teska zemlja...

Rucno, da mislim da je bas u dobrom stanju. Recimo prednji diskovi su pojedeni za nekih 2cm tj. 64cm a zadnji su na 65cm.
I karakteristicno je da je lomljena osovina jer su pravljeni neki dodatni granicnici za podizanje tockova(kao da nisu mogli da je vuku). Danas sam tanjirao neko strnjiste I prezadovoljan sam, sobzirom da je kod mene u kraju izrazito teska zemlja...
Extra je tanjiraca.Neka te dugo sluzi i sa sto manje kvarova.:ppozdrav:

To su njive gde treba ulagati da bi posle 2-3 godine imao neku zaradu. Juce sam u Odzacima kod brata video slicnu parcelu. Kupio je bastu pored svoje (0.5kj je basta). Toliko sirka u zivotu nisam video. Precice tanjiracom i posle 10 dana uzorati.

tu je veci problem slatina nego sirak, za sirak ima leka al za tu slatinu sto se u daljini beli nauka je nemocna..:) tu cak ni sirka nema..:)

Trebalo bi da je teska oko 3200kg. prvom prilikom je merim pa cu napisati tacno, ali odprilike je toliko.

Izgled zna da vara pogotovo što se neke rade(kao moja) da se mogu puniti uljem ili vodom.Gledajući broj diskova,širinu,debljinu rama...ne mogu da verujem u tu kilažu:sta:

Pa cak i da je puna uljem sa ovom debljinom rama je nemogu da poverujem da ima preko 3 tone... Pa ipak je 28 diska....

Nazad
Vrh