Tanjirače

ljudi o kakvoj tanjirači pričate,pa ono gore što je za rakovicom je igračka ne tanjirača
da ne zameri vlasnik,svaka mu čast na trudu i improvizaciji ali to nije za neki iole ozbiljan posao
ima u mom kraju par njih rade takve tanjirače,kupe nošenu olt 28 i naprave ram s točkovima i prodaju kao tešku tanjiraču

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
Evo i tanjirace, koja je stigla u moje dvoriste, doduse pre 10 dana, ali nikako da postavim slike.
Tanjiraca je proizvodjaca Ferocoop, 26 diskova, tezi ram, tezina ukupna 1600 kg po proizvodjacu. ima novi tip zakosavanja baterije i novi tip kacenja rude. Ima i zabravljivanja u transportni i parkirni polozaj. Nadam se da ce je ruja rado vuci.

Bubu meni i nije previse bitno dal ima 1600 ili neku kg manje. I sa ovom kilazom bi trebalo dobro raditi, a mozda je i izvagamo kada suncokret krene.

@aca74
Tanjiraca odlicno izgleda,neka te tako i sluzi:ppozdrav:
Koji Ruja ce je vuci i zasta sluse oni nosaci na petoj slici na kojima nije nista postavljeno?

Nele nisam dobio kljuc samo ne znam koji.
Brankovicu to na 5 slici je mesto za drugi cilindar. Ova ima samo jedan.. Kupljena je za mtz 820 sa ravnim mostom.
Hvala na cestitkama.

Nele nisam dobio kljuc samo ne znam koji.
Hvala na cestitkama.

Кључ за батерије. Односно за дотезање или одвртање. Имаш на трећој слици коју си окачио, при дну слике, код првог тањира види се та велика матица.

Мени само жао што код тако закошених тањира (предњих и задњих) нема мотања у круг, већ мора да се диже на увратинама. Са оном претходном је било доста брже.

Nazad
Vrh