grunt
Član
M a sta ce vam tanjirace________________
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je teska ta ferokopova kolki je precnik diskaСложио бих се са Матићем.
Данас сам чисто пробао ову(Ферокоп 3м 30 дискова) што смо узели у стрњишту и имам утисак да је 1221.3 за нијансу лакше вуче од претходне (Ферокоп 2.7м 26 дискова). У сваком случају, руја се игра са њом.
a ta sa 28 diskova jel sa drvenim ili metalnim ležajevima
ako se s njom igra ona kupi bolje vučnu v28 bar 1500kg tešku
vuće nego šta će,sila je to od traktoraNzm kako ce se ponasati sa njom u brdu...Na ravnom ce je vuci,probao sam..ali mislim da ce u brdu to biti malo silovanje...
Treba mi za oltovu nošenu laku tanjiraču od 28 diskova osovina 25x25 milimetara, i za sedam tanjira koji se montiraju na nju dužine. Da li neko zna gde može da se nabavi?
ma kakvi,da je ravno vukao bi onu Isidorovu,traktorčina je toSila koja ce stati pod breg sa tom tanjiracom.
Ja sam uzeo osovinu u Rumi na Vasaru, kod nekih ljudi sto su bili iza one pumpe. Mislim da su iz Bogatica. Imaju razlicitih dimenzija osovina i lezajeva, tanjira itd. Kakve ti duzine trebaju, ne razumem?
Probaj na Knezevic Brane Backa Palanka 0216043655 i 063543221.Meni je pravio po meri 30 puta 30 i poslao brzom postom.Treba mi za oltovu nošenu laku tanjiraču od 28 diskova osovina 25x25 milimetara, i za sedam tanjira koji se montiraju na nju dužine. Da li neko zna gde može da se nabavi?