Preporucio bi ti zmaj-dupli ram,diskovi 660,nazubljeni,V32(ili 34) sa razmakom diskova 20 ili 22 cm.pozdrav..Dajte neku preporuku koju tanjiracu da kupim za zetora 16145? Kakve su one MONSTER,Adine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Preporucio bi ti zmaj-dupli ram,diskovi 660,nazubljeni,V32(ili 34) sa razmakom diskova 20 ili 22 cm.pozdrav..Dajte neku preporuku koju tanjiracu da kupim za zetora 16145? Kakve su one MONSTER,Adine?
Nazalost ne,imam madjaricu 30 diskova,ali kod poznanika sam isao da pogledam gore pominjanu...na materijalu se nije stedelo,izuzetno jaka,masivna,i bukvalno ore...lezajevi su jaci nego na ovim manjim,znaci sto se tice izdrzljivosti maksimalno odradjeno...fala Srdjane...jel ti imas takvu?
samo na sajmu,i to onako u prolazu...za nju ne znam nista vezano za sami rad u njivi.Videcu...A jel si video ovu adinu,sto sam pomenuo?
Nemoze mala tanjiraca da uradi posao ,napravi malo mesa ostane nepokriveno seme ima nejednako nicanje nerazbokori se kako treba.Ko ima tesku tanjiracu uredu ali sa malom nije to to.Jos bolja varijanta ciro je ako imas podrivac sa vise tela i podrijes na 15-20 cm i posle 2 puta potanjiras bude isto kao uzorano a ustedis na vremenu i potrosnji.
Ko ima tesku tanjiracu ili diskosni plug to je druga prica ,diskosni plug za psenicu po meni je najbolji samo nije bas tako mali potrosac dosta potrosi goriva ali uradi kako treba .
Ciro na koju dubinu uzores i koja ti je prosecna potrosnja . A i da napomenem tu gde npr ove godine je samo potanjirano i posejano jesi primetio razliku sledece godine u potrosnji ??
ZMAJ i MBV su jedno te isto, samo druge nalepnice. Moja preporuka je Consum. Od domaćih kvalitetnije nema.
Pored zmaja(naravno onu najtezu verziju po porudzbi-ne one grabljice sto prave v2 mak kiralj-gledajuci na sajmu ima solidnu izradu...a ni cena nije preterana.Takodje obratite paznju na Mak-kiralj tanjirace iz Ade.. mnogo teske, masivne i mocne tanjirace, oni liju tuljke po zelji od 20-26 cm, a po zelji mogu da stave i kucista od tare (Olt).. kao i svaki detalj sto moze po zelji da ide.. debljina rama, velicina diskova, rotora itd..(al to je svuda verovatno tako) .. ja cu od njih najverovatnije uzeti.... jedino im je boja zdravo gadna
Greska Lalo,bez ljutnje-ali...Pogon bivseg Zmaja je zakupio neki BG lik,ima pravo na ime "zmaj"...znam jer sam narucivao neke delove odande,i mbv sa njima nema nista zajednicko u proizvodnji...samo trguju...vrscani otkupljuju od njih mahom vece tanjirace,podrivace i jos neke masine i prodaju dalje.ZMAJ i MBV su jedno te isto, samo druge nalepnice. Moja preporuka je Consum. Od domaćih kvalitetnije nema.
ZMAJ i MBV su jedno te isto, samo druge nalepnice. Moja preporuka je Consum. Od domaćih kvalitetnije nema.
Da,ovo je istina...i to rade...tako dodje jeftinija da uzmu ram od njih,a ostalo sami da rade...i ugrade turske ili kineske diskove...(100% znam)trgovina je cudo.Mislim da je Lalo u pravu jer je drugar iz sela kupio MBV i morao je da saceka par dana dok stigne ram iz Zmaja a ostalo sklapa MBV.