Tanjirače

Shale pusti coveka , sta ce ti slika traktora i tanjirace .

sam2241.jpg
sam2241.jpg
sam2241.jpg
sam2241.jpg
danasnji rad

- - - - - - - - - -

sam2239d.jpg

Mi mo porucili MINAV tanjiracu,24 diska 51cm... Mislim da je to prava mera za traktor od 76ks,mada po njihovim specifikacijama bi mogla i od 28 diskova

Vlado moze cena i malo detalja oko roka isporuke i to , moze i na PP

hvala

ma moze i ovde,barem ja tako volim kad neko napise, cena je 159 600,isporuka do petka,znaci nedelju dana....

- - - - - - - - - -

Vlado nisi trebao...skoro je stigla jedna 36 kod nas...vec je imala lomove.

pa i kod nas je jednia stigla skoro,istina nije jos ni uterana u njivu,ali od ovih sto sma uspeo da vidim deluje mi najmasivnije i najcvrsce uradjena,inace nisam napisao radi se o V tanjiraci

LJudi recite mi nesto u vezi tanjiranja gledam ove slike i pitam se dali bi trebao vise da se crni za tanjiracom da vise zemlje izbaci ovako mi se cini da ce seme psenice otici u masu kukurzovine,ne u zemlju mozda se varam?

Ima taj da se navoza jos mnogo da bi uzmesao tu zemlju i kukuruzovinu i malo padne kisice poseje psenicu ona klija kako javljaju ne bude vise kise i ta se kukuruzovina 10 puta brze osusi od zemlje i dovidjenja. Kod nas su ljudi imali problema sa tim tako da se niko vise ne za'ebava sa tim :osmeh:

- - - - - - - - - -

Dosta znaci i od tarupa, ali malo ljudi ima bolji tarup koji moze da napravi prasinu od kukuruzovine

Nazad
Vrh