KishRobert
Prijatelj Foruma
Da ti puno koristi i novu zaradi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je sve u redu sto kazete i ja ljudima verujem .ali to je vucena sa 28 pa kakav god da je razmak kod mene nebi radila ni na tockovima sa 577Zavisi koji je razmak između tanjira i koji je prečnik tanjira.
komšo imam ja i sad 577,neću se ja tako lako rastati od njega....rus 82
čuo sam da je kod vas zemlja teška,nerazume zaštoo neveruješ da su u Mačvi lake zemlje,jel znaš mislim jesi čuo i za bele zemlje,pitaj montoyu on je 12km od mene,imao je 577 pa je sve mogao da odradi. Inače u mom selu čovek ima Ruju 820 i Consumovu tanjiraču 28 diskova sa paker valjkom,nikad se nije žalio.niti sam ikad video dim gde on radi
Eh nek te muke nikog ne snadju,kad sam je prvi put doterao nisam mogao u selo da prodjem na most pa sam morao odseci jednu stranu mosta a drugu iskriviti malo da bi prosla,sad covek rasturio komplet i na kamion drugacije nebi imao sanse jer je udaljen nekih 100km...@Josif92 , kako si vozio to čudo putem , ili je živjela u istoj njivi dok se nije udala ?
Odkad imam Dravu 36 kod mene fali dosta stubića pored puta pa mogu misliti za 52jku