Tanjirače

Mogu ali komplikacija,znam ove tanjirace.Kod mene ima u selu jedna 5-ca Minav,stoji nova bacena.Nemoze u zemlju i kad napakujes 200kg na nju.Steta a nova kupljena pre 2000god.

Pa naravno da nije ova na slici ista jer je 20 tanjira i malo se konstrukcijski razlikuje,a 28-cu sam video vise puta i ista je kao spasojeva:ppozdrav:

Omikron 28 diskova.

DSC01289Kopiraj.jpg

DSC00246Kopiraj.jpg

Ima kod mene šurjak Minav 28 a rodjak Comet 28 One su mala beba za ovu moju.Ovu moju obicni traktor ako nije duplak ne moze nositi . Tanjiri su Talijanski i razmak je 22cm. Sto je puno vise nego kod ovih . bila je ona i duza pa sam je morao skracivati da moze traktor da je nosi.Kod mene su osovine deblje a i čunjevi, ali zaista nema nikakve plocice niti oznake sto je za ne poverovati.:sta:3 m. pokriva

kako vuce 1221.3 tu dravu? jel mu teska ponekad? ja imam dravu 32 koju vucemo sa belarusom 952, pa bi mozda uzeo za njega jednu, e sad da li 44, ili 52 to ne znam....

Pa za 1221.3 je taman ta 52,0d 10-15 km na sat je vuce zavisi koliko je ukosena ili od zemlje itd...za 952 bila bi ta 44,52 sigurno bi mu bila teska a i nema on tu tezinu za nju.

Pa za 1221.3 je taman ta 52,0d 10-15 km na sat je vuce zavisi koliko je ukosena ili od zemlje itd...za 952 bila bi ta 44,52 sigurno bi mu bila teska a i nema on tu tezinu za nju.
u pa nisi bas u pravu, i sa ovom 32-jkom 952 ima dosta posla, a nije ni ukosena do kraja.. 44 ne bi mrdnuo garant, sto rece Srdjan7... ja sam cak razmisljao da za 1221.3 uzmem dravu 44 ... nije to igracka...

Pa vidi se po videu da ima brzine i tockovi su skroz u vis tako da 52 je idealna za 1221.3 vuce bez problema nije mu uopste tesko...

Verovatno vam je zemlja laka za obradu.Vučem Dravu 36 sa 155ks i ima njiva gde se traktor dere kao magarac jer mu je teško a tanjirača je skroz ukošena kako prednje tako i zadnje baterije.

@Josif92 , kako si vozio to čudo putem , ili je živjela u istoj njivi dok se nije udala :haha:?
Odkad imam Dravu 36 kod mene fali dosta stubića pored puta pa mogu misliti za 52jku:haha:

Uzeo tetak Dravu 44 diska za zetora 11441 forterra po oranju ide 1. brzom i fino radi plačena je 4000€ stanje solidno diskovi dobri jako samo što fale mu vanjske felge i gume ima samo unutarnje !

Nazad
Vrh