Kosjerac
Prijatelj Foruma
Ostavi to do novosadskog sajma, pa onda podeli lično.Ljudi nista od danasnjeg slanja, lepo ih odneo na postu kad ona teta kaze moraju biti u kutiji...koja kutija sunce im...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ostavi to do novosadskog sajma, pa onda podeli lično.Ljudi nista od danasnjeg slanja, lepo ih odneo na postu kad ona teta kaze moraju biti u kutiji...koja kutija sunce im...
Ejjj bem ti, trebao si joj da kazes da si sa poljo info foruma sigurno bi dopustila da posaljes... salim se.si nabavio kutije? zasto ne saljes ax-om njima ne smeta sto nije u kutiji ili?
El da cekam sutra Aks pred avlijom?Jbm ti table, oteglo se kao daca... Jedino me tesi sto nisam dao pare, a s druge strane kapiram da sam mogao bar 2 telefona da obrnem do sad.
Ako ima piva na njivi eto mene.
Ako ima piva na njivi eto mene.
Hvala N.A. na detaljnom objasnjenju...Na osnovu Zakona o bezbednosti u saobraćaju i "Pravilnika o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju", u članu 66,stav 3 i 4 Oznake sporih vozila obavezne su za vozila čija brzina ne prelazi 30 km/h,kao i vozila vrsta T,C,R,S.K1 ,K5 i K6,a moraju biti homologovane prema jednoobraznim tehničkim uslovima i postavljene prema standardu SRPS.Z.S2.856 (Sl.list SFRJ 27/89) i SRPS.Z.S2.856/1 (Sl.list SCG br.36/04) (stav 3).Tabla za označavanje sporih vozila postavlja se uvek na zadnju stranu sporog vozila i to tako da je vrh zasečenog trougla okrenut na gore,dok mu je osnovica paralelna sa površinom kolovoza.Tabla se postavlja centralno ,tako da je na polovini širine zadnje strane vozila.Tabla mora biti vidno istaknuta i u celosti vidljiva za vozače koji se kreću iza sporog vozila.Tabla za označavanje sporog vozila ne sme zaklanjati uređaje za davanje svetlosnih znakova na vozilu.Na skupu vozila tabla se postavlja na zadnjoj strani zadnjeg vozila.(stav 4).
Mada cu ja to na levi blatobran traktora, a za prikolice I sl na sredinu.