sinisa1979
Član
Zimus nabavio za 800din aluminijumske sa Srps brojkama i slovima. Čini mi se takve kao kod člana Savle na rajki. Mogu i ja da se raspitam dal ima nekog popusta na količinu pa da javim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da mi je znati gde sve to da okacim....tablica, taj trougao, nalepnica, katadiopteri...prikolice mi u mraku svetle kao novogodisnje jelke!
ono sta ti imas a druge nemaju to je za tvoja bezbednost (nedaj boze da pritreba)JEr ti trouglovi moraju i na kombajnima i na nekim prikljucima koji se vuku na tockovima (tipa berac,prikolica,cisterna i tako to) ili samo vazi za traktore..??? Ja stvarno neznam gde cu sad i te trouglove,a i ove nove tablice su dosta vece nego predhodne... Preterase stvarno!!!! Necu da kupujem dok svi ne budu to kupili u selu,samo neko pusti pricu i mi to odmah uradimo... Kod mene pola sela nema rotacije i zasttne ramove i niko kaznjen ja sve imam i isto prolazim kao ovi nesavesni.... Stvarno nije posteno!!!