Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kom uzrastu,tj.listu je prskan Plamenom?!Verovatno znas zasto te to pitam...a sada tako uvrnut raste,visok je ali tanak nekako,valda ce biti ok.
pako oprskan talismannom i plamenom uvrnuo list a pored njega ns 6030 nije uvrnuo...
Ma ja vam lepo kazem ljudi da je to osetljivo, sve koje poznajem i koji su sejali singentine hibride imali su problema sa prskanjem i hladnim vremenom, mozda mu odgovara vise vojvodjanska zemlja ovde on niti se jako zeleni niti raste, moj prijatelj iz susednog sela je posejao sincero, njiva mu je u jaruzi tako da su tu uvek svezija jutra, poprskao je dikambom i pocele su kise, kad je otisao u njivu sve se izdeformisalo,sad je se vratio u normalu ali nije to to. nesto najkilavije sto smo ikada sejali..Mozda je ipak osetljiviji Pako na ovo hladno vreme.
Evo meni juce cale javlja da je na jednoj njivi Pako poceo da uvrce listove,to je bilo pre dva dana,a na njivi preko puta Dkc nista ne uvrce,prskano je kombinacijom Grida i Plamena u fazi 5. listova,oba naravno.