Svetsko Prvenstvo u fudbalu 2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.pressonline.rs/sr/jar2010/Srbija/story/122989/(Video)+Srpski+igra%C4%8Di+se+opu%C5%A1tali+uz+pi%C4%87e+i+cigarete.html

A mi se nervirali.......... :D

Poznato je da su profesionalni sportisti uglavnom pusaci, a Lukovic popio pivo jer zbog crvenog kartona nije mogao da igra sa Nemcima. Nista strasno i onu su ljudi pa piju i puse...

vosi je napisao(la):
Spajki je napisao(la):
Attila M. je napisao(la):
Attila M. je napisao(la):
Izgubili - izgubili. I šta sad? Zna se da skoro svi naši timovi prvu utakmicu izgube jer im euforija udari glavu, ali onda kad se malo olade, drugu utakmicu dobiju.

I da čujem? Ko je bio u pravu? :D
Da te cujem proroku:sta ce nasi uraditi sa australijom :haha: :ppozdrav:
komšo naši uskoro dolaze kući
smedic je napisao(la):
Da vidimo postove od pre par dana ko je sta pisao? :sta:

:veseljak:: :veseljak:: :veseljak::
ajmo sad da se veselimo hihihi

Na šta BI TREBALO da liči Svetsko Prvenstvo... Iliti Kulturkampf:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-_DinB7nSF4&NR=1[/youtube]

Izgleda da ja neznam ama bas nista o fudbalu ! A znam ! Od dobre igre nije bilo skoro nista jer se dobra igra u fudbalu krunise golovima i na kraju pobedom , a ne nosevima oborenim do zemlje , jos kad sam cuo da smo tek druga reprezentcija koju je Australija pobedila na svetskim prvenstvima u svojoj istoriji - prva je neka Africka reprezentacija- hteo sam da puknem ! Nema uspeha ni u cemu u zivotu ako nema srca , igrali su bez srca i po sistemu lako cemo to je onaj turski gen sto cuci u nama kamo srece da su nas porobili Austrougari a ne turci imali bi pobednicki mentalitet a ne mentalitet lelemuda !

Boban Pozega je napisao(la):
Izgleda da ja neznam ama bas nista o fudbalu ! A znam ! Od dobre igre nije bilo skoro nista jer se dobra igra u fudbalu krunise golovima i na kraju pobedom , a ne nosevima oborenim do zemlje , jos kad sam cuo da smo tek druga reprezentcija koju je Australija pobedila na svetskim prvenstvima u svojoj istoriji - prva je neka Africka reprezentacija- hteo sam da puknem ! Nema uspeha ni u cemu u zivotu ako nema srca , igrali su bez srca i po sistemu lako cemo to je onaj turski gen sto cuci u nama kamo srece da su nas porobili Austrougari a ne turci imali bi pobednicki mentalitet a ne mentalitet lelemuda !

::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: :D :D :D :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Samo što će sad teška artiljerija da opizdi po tebi...

Neka, ja se ne bojim da kazem sta mislim , Nemacki mentalitet je zakon ! ' Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti -Alan Ford '

Neznam dali je ovo slucajnost ali oba tima iz nase grupe prodjose dalje :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh