mirmag
Član
Bar se vise necemo nervirati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa moze se reci......Lala iz Banata je napisao(la):Da zakljucimo sa pesmom.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tA1JU_kysC0[/youtube]
E za njih mi je obaska drago.paorpaor je napisao(la):A i 'Talijani pukli.
vosi je napisao(la):komšo naši uskoro dolaze kućiSpajki je napisao(la):Da te cujem proroku:sta ce nasi uraditi sa australijomAttila M. je napisao(la):Attila M. je napisao(la):Izgubili - izgubili. I šta sad? Zna se da skoro svi naši timovi prvu utakmicu izgube jer im euforija udari glavu, ali onda kad se malo olade, drugu utakmicu dobiju.
I da čujem? Ko je bio u pravu?
ajmo sad da se veselimo hihihismedic je napisao(la):Da vidimo postove od pre par dana ko je sta pisao?
Boban Pozega je napisao(la):Izgleda da ja neznam ama bas nista o fudbalu ! A znam ! Od dobre igre nije bilo skoro nista jer se dobra igra u fudbalu krunise golovima i na kraju pobedom , a ne nosevima oborenim do zemlje , jos kad sam cuo da smo tek druga reprezentcija koju je Australija pobedila na svetskim prvenstvima u svojoj istoriji - prva je neka Africka reprezentacija- hteo sam da puknem ! Nema uspeha ni u cemu u zivotu ako nema srca , igrali su bez srca i po sistemu lako cemo to je onaj turski gen sto cuci u nama kamo srece da su nas porobili Austrougari a ne turci imali bi pobednicki mentalitet a ne mentalitet lelemuda !