The Bureque
Član
Čestitam Drobac,svaka čast.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro je da mladi budu kod majke do 2 meseca jer vise sisaju i imaju bolji imunitet,mada ja cesto uparim zenku kada mladi imaju mesec dana i odvojim ih sa 45 dana,tada mozes da im dajes par dana u vodu promotor l ili aminovitamin.Ako planiras da ostavljas mlade onda ih drzi 2 mesecaJa male odbijam od zenke 45.dan posle kocenja,ako dobro napreduju neko odbija i posle 30.dana starosti.
Pozdrav forumasi mojiSta radite? Kako ste? Kako su vam kunici?
Ja imam problem - Nece zecice da se pare vec 1-2 meseca, samo jedna od 12 zecica se parila ona treba za 10-ak dana da se koti pa cemo videti sta ce biti sa njom. A zecice nisu stare mlade su nekima je prvi put, a nekima drugi put, ali nece da se pare. Neki savet, nesto? Iskustvo? Pomoc?
Hvala.
Duge su noci ko zna di se svalerala.U svakom slučaju lijep početak nove godine a zečica navodno još i nije trebala uopće niti biti skotna![]()