Bio je sasvim lep sistem koji je radio i svi su bili zadovoljni. Doknicu i dalje mislim da nemas pojma
.... normalno ti ne racunas koliko pojedu ni otac ni majka ni prosipanje ni uginuca ni 100 drugih faktora. Rekoh da ne predajem zavodu ali si ugrobario toliko ljudi da nisi ni svestan. I ne prozivam te samo ja pljujem, vec 90% kunicara u Srbiji. Ja nemam nikakavih dodirnih tacaka sa tobom. Sto se tice najave i predaje... Niko ne radi samo 100% za zavod tako da organizovanje e stize mi 200 komada za 2 meseca.. to je prosto nemoguce
. Da su u pitanju svinje, goveda, mozda, u slucaju kunica nikako nije moguce
.
Uostalom svaka moj rec u vezi tebe je suvisna, ja sam imao neutralno misljenje o tebi, ovaj gnev ti prenosim od strane drugih, a i ti drugi ljudi su u pravu.
DOknicu ti si konjina
najveca moguca, nemam zivaca da se raspravljam, dejan mi je doneo kunice iskljucio se kod stare pazove, minimalno vreme putovanja, svi kunici su kalirali 10%-15%.
Koliko gospodin Pera iz Suljma ima kunica?
Prevoz subotickog zavoda prolazi kraj moje kuce svaki dan, raznosi hranu, u povratku kupi kunice, ali posto si ti tako mudar i bistar vise ne kupi kunice
i zaista me mrzi da se raspravljam sa tobom
ti gledas samo sebe i svoju guzicu i kraj. Uh kako bih voleo da ti sve svoje kunice moras da predajes na drugi kraj vojvodine u sred leta na 40stepeni. Da Subotica propadne i nekako Zemun proradi... Srecno Megi