Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav drugar.Nisam bio prisutan na forumu jedno izvesno vreme....Zapravo,u poslednjih godinu i po' dana su mi se izdesavale neke ruzne stvari (umrli su mi i otac i majka),pa ako na sve to dodam da sam sve vreme radio na dva mesta (bukvalno po ceo dan).....Sada sam se malo sabrao,pa cu verovatno cesce posecivati forum-nadam se.S' vremena na vreme sam citao desavanja na forumu,tako da sam poprilicno u toku desavanja.Pa gde si druze, dugo te nije bilo. Bas su mi nedostajali tvoji saveti i komentari. Pozrav tebi i porodici.
Konačno i u našoj zemlji meso kunića u Univerexport marketima u Novom Sadu,Subotici od četvrtka u Beogradu.Sledi Zrenjanin,Vršac u roku od par meseci nadam se pokrivenosti u celoj zemlji.
Cena 549.00 rsd po kilogramu.Sveže meso vakum pakovanje.Ljudi zadovoljni
i cenom i kvalitetom pakovanjem.
Trebalo bi da bude dovoljno posla za sve one
koji žele ozbiljno da rade u ovom poslu.
Konačno i u našoj zemlji meso kunića u Univerexport marketima u Novom Sadu,Subotici od četvrtka u Beogradu.Sledi Zrenjanin,Vršac u roku od par meseci nadam se pokrivenosti u celoj zemlji.
Cena 549.00 rsd po kilogramu.Sveže meso vakum pakovanje.Ljudi zadovoljni
i cenom i kvalitetom pakovanjem.
Trebalo bi da bude dovoljno posla za sve one
koji žele ozbiljno da rade u ovom poslu.