Vidi druze ja sam rekao da samnom se moze raspravljati samo sa ciframa i na kulturan nacin.
Sto se tice ono KONJINO nemam reci,a neces imati ni ti.
Sto se tice Zemuna,za njih sam radio 10 godina i ako opet budu radili doce kod mene papane.
Sto se tice hrane nisi dobro procitao moj post ili si nepismen,sto se tice uginuca ako koristis pravu hranu nema uginuca.
Sto se tice tebe i Dragosavca obojica ste na nivou koji nebi komentarisao.
Meni je dosta i ovih 10% kunicara koje ti spominjes meni je 3500 kom na mesecnom nivou koji su mi sasvim dovoljni za zavod i za klanje.
Moras ti jos puno kunica da pojedes da bi samnom raspravljao na ovom nivou i ciframa,to koliko ti proizvedes godisnje kunica ja toliko podelim deci na ulici.
I nemoj toliko da se nerviras mozes preneti na kunice na one silne linije hy koje ti valja onaj koji se razume unjih kao i ti.
ja nebi komentariao vredjanje i podvlacim moras puno druze jos da ucis irodajes znanje,jer sve tvoje postove u kojima kao toboz delis savete mozes pronaci
u mojim postovima par godina u nazad,stvarno je tesko prepisati.
tvoje znanje o kunicimako ikada budem pisao knjigu a nagovaraju me na to cu staviti kao aforizme,a francuzi vec pitaju za tebe,culi ljudi ima neki geneticar Zexi.
- - - - - - - - - -
Zaboravih jos nesto za ovih 15tak godina znam gde spava sve i jedan kunic,kao i ovi u Indjiji od 3 kg.
Kazes da se neisplati 40 komada nositi iz NS u Suboticu,evo ja cu iz Bajmoka kad god ti kazes doneti kod tebe 40 komada i po minusu i po plusu,na 40 komada je zarada 120evra.
200 km 12l goriva 3000 din,ostaje cista 100E.
Ako kunic sa 75 dana starosti nema 2,8 kg onda ti nevalja ta linija HY moras Dragosavca za novu liniju.
- - - - - - - - - -
Kad budes bio na toliko seminara i obisao toliko farmi po okruzenju i budes uradio makar 1promil onoga sto sam ja uradio za
kunicarstvo u Srbiji bices mnogo srecniji i neces misliti o meni usred noci.
- - - - - - - - - -
I jos jednom podvlacim ni jednog kunica nisam odbio nikome,ali pravila i kompromisi se moraju postovati,kako za ovih 10%koji me vole onda i za ove 1000 ljudi koji me nevole.
Vrlo jednostavno stoje stvari ja sam dobio ugovor o isporuci kunica i mogu da obezbedim 2500 kom sto su potrebe zavoda.
Medjutim meni reci da necu nekom pomoci i da izadjem u susret je laz koja je vrh,pa makar sam ja svakom pomogao i savetom i usmeravanjem na pravi put.
I prestani da pricas kako kombi prolazi pored tvoje kuce,sva vozila su prodata,hrana se vozi sleperima,ostala su dva kombija za lekove.A kad budes znao na koji nacin i kako se mogu kunici prevoziti onda neces lupati,odi u inspekciju i kod veterinara ipitaj,jer ti mislis da neko zbog tvojih 30 kunica hoce svesno da reskira milionske kazne.
- - - - - - - - - -
Gospon Peto ja se izvinjavam dugo nisam pisao na ovom forumu,nebi ni sada manje vise svi me kontaktiraju na private i tako im izadjem u susret,makar kad stignem jer
je posla preko glave te stoga i ovom prilikom molim ljude da ako nestignem da im odgovorim da mi ne zamere,neka me pozovu na telefon,medjutim bio sam prozvan vise puta i ljudi
su mi rekli kako me neko proziva,ja mislio neko ozbiljan kad ono.....
Pozdrav druze i pozdravi stare nase znance ako sa nekim drzis kontakte.