Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislio sam da sam samo ja okupiran a ima nas znaci...... jbt kolko nas ima ....jbt kolko nas ima .... pozzz ljudi i od mene...Samo da se javim i da vas pozdravim,ne stizem od silnoga posla
Kokcidioza .Možeš slobodno pojesti.Nije bila naduvena, niti je skripala zubima, ali joj se osjetila kicma pod rukom jer smrsala...
Pozdrav kolege kunicari, kao srednjoskolac i student bavio sam se ovim lepim i korisnim hobijem. Drzao sam Novozelandske bele i ovnolike, medjutim nakon odlaska u vojsku situacija u kunicarniku je bila katastroficna pa sam kvalitetne primerke poklonio i rasprodao, ostalo poklao, kaveze ustupio. Sada u ovo vreme, kada bi meso kunica bila fina dopuna ( usteda ) kucnom budzetu ponovo vracam ideji o dva tri zenke i jednom muzjaku. Kako me interesuju panonski kunici moze li mi neko od clanova poslati brojeve Megi-ja i Gabesz20 kako bi ih kontaktirao jer na forumu nisu bili aktivni u zadnje vrme.
Pozdrav iz Nisa
Imam pitanje. Muzjak mi je pre 10ak dana opario zecicu danas sam je pustio opet kod njega da proverim da li je 100 posto skotna,bila je nervozna,skicala,bezala ali je uspeo nekako da ubaci jednom...prvi put kada sam je pustio kod njega brzo je ubacio 4-5 puta i nije bila nervozna i nije se mnogo opirala? Muzjak je ovnoliki star 6,5mes.
Kako ti nije zao da ih ne ispeces i pojedes,nego u zamrzivac ih selis
kolega ovi za jedno 20 dana idu malo u salamuru pa u pušnicu da se malo odime.
Sremac trudimo se trudimo, i tvoji mešanci će biti dobri za rernu, za ražanj. Ma sa zekom svako jelo je lepo.Hahaha............Bravo Crni!!!!!!!!!!!!