Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ja to nisam praktikovao,kotilice su mi od laminata,dobro ususkane pune slame i dlake koje zenka ocupa,i do sada mi nije bilo problema,a bio je pre neki dan i to dobar minus,jedino nema pomoci kada se mali zekan zakacen na sisu izvuce izvan gnezda e onda se smrzne nazalost...A sto se tice svetla po meni to nema veze sa ishranom ostalih zekana tj ne utice na njih!E ljudi sta se radi kako vam kunici podnose minuse?
Bilo je price oko postavljanja sijalice ispod kotilice pa kako ste to izveli i da li je urodilo plodom?
I da li su vam kotilice od daske ili limene?
Tako je Postar,zima je tek krenula a najvaznije je da ima usatih pa da mozemo svasta da pravimo sa njma,ja cu moje da susim posle nove godine imam nekih 25 komada koji su oko 2.5kg,taman da se jos do kraja meseca malo potkoze i sigurno 8 komada ide u pusnicu...
Saša ovo kod Pere je izgleda zečina,a i onaj pored njega je dobar za supu i rernu.@Pera NS 91 jel ti ovo Orijas na slici na avataru?
- - - - - - - - - -
@Pera NS 91 jel ti ovo Orijas na slici na avataru?
Da imam muzjaka i 2 zenke cistokrvnog Belgijskog orijasa!@Pera NS 91 jel ti ovo Orijas na slici na avataru?
- - - - - - - - - -
@Pera NS 91 jel ti ovo Orijas na slici na avataru?
To je kod mene tata zaduzen da radi ipak ima vise od mene iskustva u tome,moram ga pitati al na nekih 2 m mozda malo vise!Na koju visinu ih susis? Kod mene u pusnici imam odredjene visine na koje kacim 3mesta,ne znam tacno al cu izmeriti.
Da imam muzjaka i 2 zenke cistokrvnog Belgijskog orijasa!
- - - - - - - - - -
To je kod mene tata zaduzen da radi ipak ima vise od mene iskustva u tome,moram ga pitati al na nekih 2 m mozda malo vise!