Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nasao mi stric upravo zeca (bas zeca,divljeg!!!) u basti,upleo se u travu i zamalo da ga udari motikom!!Doneo mi ga,velicine je otprilike kao ovi moji mali sto su stari 3 nedelje..E sad sam u dilemi koliko je star?? Da li sisa i dalje,posto je nadjen u basti,van gnezda!!Dao sam mu u kavez malo sena,granula i razblazenog mleka...Malisa je prestravljen,ne pomera se iz mesta od kako sam ga ubacio u kavez...Cuo sam da je vrlo tesko pripitomiti divljeg zeca,posto su veoma suicidni,jer imao neko ovakav slucaj,i da li je uspeo da odneguje malog..Sada i ako ga pustim u prirodu,pitanje je da li ce se snaci,posto je daleko od majke...
Pozdrav nidžo, savete ćeš dobiti jer na ovom forumu ima iskusnih kunićara, ali nam navedi šta držiš od ušatihPozdrav ljudi, ja sam Nikola iz Čajniča, RS. Imam 23 god. i zelim da se bavim kunicarstvom zbog kucnih potreba za mesom. Vec imam 7 kunica, od kojih su 4 zenke i 3 muzjaka. zelim da me malo posavjetujete oko toga, kako sta raditi?! poz