Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pa tu zecicu sam skotnu dobio od prijatelja, mislim da joj je termin za nekih 6-7 dana, bila je mirna ovih dana ali od nekih 12 sati pola1 danas samo privlaci slamu i pravi gnezdo, ubacio sam joj kotilicu i odma je napravila gnezdo u njoj i lezi celo popodne, cak popodne nije htela ni da jede kad sam joj stavio hranu u kavez
to sam i uradio,pa kako joj bude, ima da jede , ima dosta vode pa cemo videti sta ce biti,a inace danas je postala i nemirnija i lupa nogom zadnjom a to do sad nije radila
Hvala,nisam ih puno gledao i ne diram ih da ne bi plasio zecicu jer joj je prvo kocenje, a evo i konacno da okacim slike mojih zeceva;
Zecica B.orijas,druga je mesanka, nvz,kalifornijski ,B.orijas i sarac i cist nvz zec
Gornja zecica kao sto znate ima mlade a danas je ubacena kotilica i kod sarene i ubrzano je poceto sa pravljenjem gnezda, mnogo mi postala nervozna i ljuta od kad sam joj ubacio kotilicu i od kad pravi gnezdo danas, mozda ce i tu vrlo brzo prinove
Danas sam bio na prodaji i izlozbi u Obrenovsu tamo sam naisao na Novozelandske crvene kunice.Canima me da li su teski za odgoj ili su isti kao i ostali.Hocu da ih kupim pa usput ako ima neko u mojoj blizini neka posalje tel na pp.
Ja jurim Kalifornijske i Novozelandske Crvene ali tek ce ih biti za 2 meseca do tada samo moze da se kupe odrasli primerci od 6 meseci pa navise cena je 30-40e pa navise
Mladi se krecu oko 500-800-1000 zavisi od odgajivaca.
Iskreno najvise sam primetio da ozbiljni i dugogodisnji odgajivaci su sa najrealnijim cenama.
Ja imam drugara koji gaji samo novozelandske crvene.I ja sam od njega letos dobio crvenu zečicu.On živi u Ripnju,kod Beograda ,pa mogu da se raspitam jel ima šta na prodaju od crvenih.
Bojan Perišić prodaje 3000din po komadu starosti oko 5-6 meseci a i to zavisi od primerka moze biti i vise.
Neprodaje mlade od 2-3 meseca vec samo odrasle primerke polno zrele.
Ima trenutno na stanju 17 zenki i 20 muzijaka za prodaju.
Ima 5 maticnih linija.
Uglavnom covek uvozi kunice ima lepe primerke sto sam mogao da vidim preko slika,
Hoce covek da izadje u susret i vrlo je ljubazan.
Ipak se svodi na to ako neko zeli da ima dobre primerke mora da se plati ali opet zna covek na cemu je.