Odg: Odg: Svaštara
By mityoo: Tema je očišćena i sva prepiska koja nije imala veze sa kunićarstvom je obrisana. Molio bih članove da se pridržavaju teme.
da i sad je tu bila izložba u starom domu kulture, ali je bila jako slaba izložba, zečeva nije ni bilo. a što se tiče Srbobrana lepo je malo otići iz njega malo odmoriti. al on ima jednu čudnu moć kad tad moraš se vratiti u njega živeti....choopo je napisao(la):Ej,drago mi je da me razumeš.Ali sviđa mi se Srbobran,potpuno je drugačiji od ostalih varoši ili sam stekao takav utisak. Za razliku od centralne Srbije ljudi se manje "jede".Di si? Tu sam.Šta radiš?Ništa. Dok sam radio u Novom sadu razmišljao sam da tu nešto prismrdim,ali polovinom septembra prismrdi kanal,ribe plivaju naopako, pa me je to odbilo malo,te na kraju završih u Jagodini. Ženin sestrić od 18 leta provodi raspuste kod nas,pa pošto živim u ulici gde se nalazi aqua park,zoo vrt i ostale zajebancije, on se pozdravi sa više ljudi nego ja.Veli ovi su iz Vrbasa,ovi su Srbobranci itd. Moj komentar je off,ali šta da se radi.Pre desetak godina bio sam na izložbi sitnih životinja u vašem gradu i mislim da je bilo u onoj zgradi preko puta parka,na uglu Bardove i ne znam kako se zove ulica u kojoj je Intesa banka.
By mityoo: Tema je očišćena i sva prepiska koja nije imala veze sa kunićarstvom je obrisana. Molio bih članove da se pridržavaju teme.