Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A što nebi smeo?...milannn je napisao(la):Dali kunič sme da jede soju orezci od soje. I gde je stranica za predstavljanje članova.
Hrvach je napisao(la):Drago mi je da nisam izuzetak. Razmišljao sam o panonskim i kalifornijskim ili novozelandskim. Panonski su mi prvi izbor ali mi je najveći problem udaljenost od uzgajivača. Ako je barem pola istine u pričama o njima onda je to savršena pasmina za tov. Ako ne uspijem nabaviti panonske onda se bacam na uzgoj kalifornijskih i novozelandskih jer su se isto pokazali jako dobri u uzgoju,a ima ih svugdje za nabaviti.
Hrvach je napisao(la):Vidio sam već prije oglas na njuškalu. Obavezno se čujemo kad ću nabavljat kuniće. Jel imaš još koju pasminu osim panonaca (kalifornijske ili novozelandske) i da li postoji mogućnost da se nađemo negdje bliže zagrebu ili da se dostave u zagreb?
Hrvach je napisao(la):Super, onda ću najvjerojatnije kupiti 3 kalifornijska i 3 panonca za početak,ali tek za nekih 2 mjeseca dok uredim kunićarnik.
. potpuno mi je jasno što ne dolaziš u srbobran, moraš i taštu posetiti. ( ni ja nebi došao)choopo je napisao(la):Zadnji put bio sam u Srbobranu kod taste na slavi 16.novembra