NEBOJSA1977
Član
Odg: Svaštara
postavi sliku tih kafeza," zivo" me interesuje kako izgledaju.ivickica je napisao(la):Kavezi su za profesionalni tov sa kosim limovima za ođubrivanje. Inače imam tri zečice i zekana.
Post je spojen: [time]1287661147[/time]
_________________________________________________sladjo, mislim da si upravu, i meni se cini da je do muskog. ja sam kapirao da muski imaju 100 000 spermatozoida, ali ispade da nije tako ili imaju ali ne mogu da naprave vishe iz kozna kojih razloga.sladjana je napisao(la):Szeki tek sad videh sta si mi napisao.Nisam stvarno znala da zenke to rade.Al nebitno,mnogo toga nisam znala pa sam naucila.Jel ti to treba da castis uskoro,pa hajde nek je sa srecom. Pozdrav Akaciji
Post je spojen: [time]1287582591[/time]_________________________________________________
Nebojsa komsija se zalio na svog zeca jer kad bi sa njim upario kotile bi po dva ,tri mladunca.Kad bi upario sa mojim nikad ispod deset.Ali taj njegov muzjak nije uvek bio tako los.Mozda da promenis muzjaka pa da vidis hoce li biti bolje.Ja mislim da je problem do njega a ne u 5 zenki.Da je jedna pa hajde ali 5 ...