Susret članova Poljoinfo foruma na NS sajmu 2011. godine

Pozzz evo i ja stigao pre jedno sat vremena.Bio sam na kraju na Pionirov skup u nekoj otmenoj kući sa tamburašima u dolini lopova u NS :osmeh:.Sajam je bio odličan kao i druženje sa forumašima. :ppozdrav:

Evo par slika sa trećeg poluvremena

2a65kax.jpg

alryb9.jpg

Evo i ja stigoh kuci sa sajma,bilo je bas lepo druzenje.Posto su neke kolege imali fotoaparate a ja nisam moj poneo bilo bi lepo postovane kolege da okacite slike.

@Zrenjaninac i mi konja za trku imamo. ;)
Ljudi iz ZP-a su nas castili full ruckom u restoranu tamo negde u Master centru,na zalost ima malo slika jer se nikom nije ustajalo od valova.Inace svi koji su bili tamo kasnije bili su pozvani i naravno dosli su i oni koji su nas kasnije zvali da pitaju gde smo.
11bozk0.jpg

2lbi3bk.jpg

Bio danas na sajmu,upoznao KR,NA,Sandora.....sve ok likovi,KR je pravi zajebant kako sam i mislio po pisanju poruka,bez uvrede,izvinjavam se sto nisam dosao kasnije.morao sam ekipu da vodim kuci,previse rakije po standovima

Bio sam na sajmu da vidim i upoznam sto vise clanova ovoga foruma. Prijatno su me iznenadili jedna lepa devojka izuzetni momci i stariji clanovi. Takvu prijatnost, srdacnost i otvorenost u razgovoru odavno nisam doziveo od mladih ljudi. Sve pohvale ljubaznom osoblju ZP standa.
P.S.
Ako me prihvatate dolazim i na sledece druzenje.:ppozdrav:

Covek stari koliko mora , a podmladjujese koliko moze .
Sto se vise budete druzili sa nama lepse cete se osecati( i mladje) , a jos ako izostrite vid ko ja :haha::haha: vraticete se u 35 togodisnjaka .
Samo opusteno i :riba:
2z5lp43.jpg
[/QUOTE]

Evo i ja stigao kuci.Svim forumasima koji su me danas upoznali zahvaljujem se na druzenju i bilo je super.posebno se zahvaljujem ljudima iz ZP hibridi na gostoprimstvu.

@Zrenjaninac i mi konja za trku imamo. ;)
Ljudi iz ZP-a su nas castili full ruckom u restoranu tamo negde u Master centru,na zalost ima malo slika jer se nikom nije ustajalo od valova.Inace svi koji su bili tamo kasnije bili su pozvani i naravno dosli su i oni koji su nas kasnije zvali da pitaju gde smo.
vidim i mene ste pozvali , ih neostalo u vama

bio sa svima , malo sam bio stidljiv ali bez uvrede ostalim sa kojima sam bio najviše zajedničkih sam našao sa Mirkom,pononstibom,petlom i kišom , ova trojica jesu modovi ali eto , imao sam malo tolerancije prema njima :haha:

Jedan zanimljiv susret tokom obilaska sajma. S leva na desno: moj komšija Toma, Dragan18 i Dukej...
29dbiwx.jpg

Jel bilo još nekog na sajmu osim vas? Na svim slikama samo forumaši okolo nema nikog.:haha::ppozdrav:

Nazad
Vrh