Susret članova Poljoinfo foruma na NS sajmu 2011. godine

Naravno, imam prsluk, kacket mi se utopio :haha:
Ali nisam siguran da cu ga nositi taj dan, evo br tel
065/85-64-915
Jos nesto, nemojte tragati za likom na mom avataru, nema nikakve slicnosti, to je moja maskota :haha::haha:

Da znam da to niste vi videcu kad dodjem na sajam gde cu mozemo se upoznati
Moj tel. ako treba poslacu na pp

Bilo je fino, dosta sam video a još više naučio. Samo mi je žao što nisam imao priliku da prozborim koju sa Savorisom, jerbo kada smo mi stigli do ZP štanda, baš onda je prohujao pored nas kao da ga gone trista hudičev i nestao u nepoznatom pravcu. :p
Veliko hvala članu Rasa02 i ljudima sa ZP štanda što su nas onako domaćinski ugostili!

@Attila M. i ja zahvaljujem njudima sa ZP štanda, da nije bilo njihovog kačketa....a @Savorisa sam danas upoznao, kao i mnogo članova :osmeh:

Super druzenje na sajmu samo zalim naseg advokata sto mu je vrat poplavio od nekog clana koliko ga je davio.

Bio sam na sajmu da vidim i upoznam sto vise clanova ovoga foruma. Prijatno su me iznenadili jedna lepa devojka izuzetni momci i stariji clanovi. Takvu prijatnost, srdacnost i otvorenost u razgovoru odavno nisam doziveo od mladih ljudi. Sve pohvale ljubaznom osoblju ZP standa.
P.S.
Ako me prihvatate dolazim i na sledece druzenje.:ppozdrav:

Meni takođe extra bilo, hvala ZP štandu na gostoprimstvu, kao i celoj redakciji i uredništvu ovog forumu!

@FruitBoy gde si bio posle Class-ovog štanda, @sorin i ja smo gledali, ali te nismo pronašli ? :sta:

p.s. Nort da li će fotografije biti postavljene na fb stranicu foruma ? :osmeh:

Kod Deltinog mini zasada....i ja gledao de ste, al nisam vas našao....posle otišao do štanda mog faxa, tamo sa kolegama divanio... U četvrtak ću verovatno opet na sajam :D

Pohvala i pozdrav za ZP Stand,kao i prosle godine, svaka cast na domacinstvu!

Takodje pozdrav za novoupoznate clanove,nadam se da imate malo manje losiji utisak o meni!

Nazad
Vrh