Zrenjaninac
Član
Pozzz evo i ja stigao pre jedno sat vremena.Bio sam na kraju na Pionirov skup u nekoj otmenoj kući sa tamburašima u dolini lopova u NS
.Sajam je bio odličan kao i druženje sa forumašima. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jes,sto bi rekao Sojic kako nas 'oce,a vidi tvog komsije KR kako se smeska i pokusava da sakrije osmeh.![]()
![]()
Bio sam na sajmu da vidim i upoznam sto vise clanova ovoga foruma. Prijatno su me iznenadili jedna lepa devojka izuzetni momci i stariji clanovi. Takvu prijatnost, srdacnost i otvorenost u razgovoru odavno nisam doziveo od mladih ljudi. Sve pohvale ljubaznom osoblju ZP standa.
P.S.
Ako me prihvatate dolazim i na sledece druzenje.![]()
verovatno ja ako ustanem na vremeJel dolazi neko u sredu?
vidim i mene ste pozvali , ih neostalo u vama@Zrenjaninac i mi konja za trku imamo.
Ljudi iz ZP-a su nas castili full ruckom u restoranu tamo negde u Master centru,na zalost ima malo slika jer se nikom nije ustajalo od valova.Inace svi koji su bili tamo kasnije bili su pozvani i naravno dosli su i oni koji su nas kasnije zvali da pitaju gde smo.