Susret članova Poljoinfo foruma na NS sajmu 2011. godine

Dolazim i ja na sajam u utorak sa burazerom vidimo se ispred ulaza ako slučajno zakasnim ( zbog gužve u saobraćaju) naću vas tamo, znam neke članove lično.

Potvrdili za dolazak na skup:
Okrim
savoris
branko
kishrobert
peto1
Lala iz Banata
mcbaycow
North ARMY
šandor
Rale 83
panonac
rasa02
Zrenjaninac
sorin
sumar
FruitBoy
Matkee
PG Krnac

Soyacorn
srdjuanzorz
paorpaor

Poslednja izmena:
Bio juče.Utisci , nije loše.
U vezi priključaka , zanimljivo je da skoro svi navode da grdosije od priključaka mogu vući traktori s manje konja ne znam zašto .
Kod traktora da se razboliš . Jel moguće da se na sajmu prodalo onoliko JD kolko su napisali , ili je to i od prije.Najveće razočarenje mi je Mccormic ,nisam ga do sad vidio uživo ,dobra je cijena ali nikakve opcije sama mehanika,obrada jeftina.Čini mi se najbolji odnos cijena-dobijeno Case i DF.
Nikako mi nije jasna ona grdosija od berača Berko , bez veze.
Ukupno najbolja stvar jagnjetina+točeni Jelen u "Aurora" bašti.

Ma te sve masine su prodate i povucene na sajam,to sve govori o "snazi" nasih uvoznika,evo jedan primer.Pre mesec dana neki ljudi izsusednog sela su kupili novu laverdu kombajn.
Eno prosle nedelje ga vrnuli za ns na sajam.
Bubu je isto oterao traktor...

Ja sam smetnuo s' uma da se prijavim za utrak, made se valjda podrazumeva da sam 99,99 % siguran.
Vidimo se sutra, a ako se ne vidimo nek neko upali svetlo ili stavi naocare :osmeh:

ja bio na sajmu slike tek pošto se i vi vratite da vam ne pokvarim ugođaj:haha:inače imao sam lepo vreme što i vama želim :cool:samo ponesite puno ::novac:: ja poneo samo u jedan ranac a trebala bi mi puna zmajevka::novac::::novac::::novac::::novac::::novac::

Takođe bio juče na sajmu.
Verovatno vam se i u utorak pridružujem mada ne zavisi od mene.
Najači utisak na mene ostavio case jxu 105 iz te kategorije tarktora.(pošto planiram jedan od 100-tinak konja), Lepi zeleni (fend,dajc,joni) preskupi.
Landinija nisam ni video,Zetor for. 105 skoro ista cena kao i JXU 105. Mc cormik (neko već napomenuo) razočarenje. Holandez t5060 isti kao i case. cena razlika.
Našao gumirani kanap za vezivanje jabuka 350 din.To mi bilo najprijatnije iznenađenje.

I pored najbolje volje, nisam u mogućnosti da sutra dodjem zbog velikih obaveza i sticaja različitih okolnosti. Želim vam svima prijatno druženje i provod. Supruga je službeno već na sajmu pa možda možemo dogovoriti da napravi neku prigodnu reportažicu u cilju popularizacije foruma.

Ako neko ima kisobran Poljoinfa neka ga ponese sutra mislim da ce nam dobro doci.
Nebi trebalo
2wevw61.jpg

Nadam se samo da neće padati. Al uz dobru volju ništa me ne može sprečiti da dođem. Cena pojedinačnih karti je 500 din, grupne su verovatno malo jeftinije! :D

Ako je suditi po vremenskoj prognozi sutra ne bi trebalo da bude kiše, temperatira od 12 do 23 stepena, a cena grupnih karata je 350 RSD.

Nazad
Vrh