I oni su dobrodosli !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma verovatno i one osećaju krizu,manje su plaćene !Koliko para toliko muzike.neznam dali je za ovu temu,ako nije neka se stavi gde je mesto.Bio na sajmu, jedini pozitivan utisak mi je ostavilo to sto sam se mimoisao sa nekim meni ne tako dragim likovima.Sajam 30% manji nego lane, poseta 90% manja nego lane, i nekako sticem utisak da se sve vise rade masine za farmere iz teksaksa sa svojim posedima od 1000ha nego sa za nekog prosecnog sa 15-20-30ha.U principu nista novo.Cak mi ni one promoterke nisu nesto,cast izuzecima.
Mada, mozda nije do njih mozda je do mene
Jel dolazi djoni na sajam ili ce da kakujwe forum kao prosle godine
Kako kaze mima karadjic u selo goriAko hoces idemo zajedno samo potvrdi da ne izgubim ove moje sa busom.
Predlažem da se otvori nova tema: Utisci sa sajma poljoprivrede 2011 - kako bismo mogli da iznesemo svoje mišljenje i obavestimo, one koji nisu bili, šta se tamo dešava, a one koji dolaze kasnije da znaju šta ih čeka...neznam dali je za ovu temu,ako nije neka se stavi gde je mesto.Bio na sajmu,