Susret članova Poljoinfo foruma na NS sajmu 2011. godine

neznam dali je za ovu temu,ako nije neka se stavi gde je mesto.Bio na sajmu, jedini pozitivan utisak mi je ostavilo to sto sam se mimoisao sa nekim meni ne tako dragim likovima.Sajam 30% manji nego lane, poseta 90% manja nego lane, i nekako sticem utisak da se sve vise rade masine za farmere iz teksaksa sa svojim posedima od 1000ha nego sa za nekog prosecnog sa 15-20-30ha.U principu nista novo.Cak mi ni one promoterke nisu nesto,cast izuzecima.
Mada, mozda nije do njih mozda je do mene

KR prima prijave,a ne javljate se nikom vec cete videti ekipu na glavnom ulazu,bicemo neki u prslucima,neki u majicama,neki ce i kackete nositi naravno sve su Poljoinfo stvari tako da cete nas lako prepoznati.
Ja cu biti tamo medju prvima oko 9 pa do 10 cekamo dotle ko je dosao dosao a ko nije .... nek kupi onu pojedinacnu kartu pa nek nas potrazi unutra.

neznam dali je za ovu temu,ako nije neka se stavi gde je mesto.Bio na sajmu, jedini pozitivan utisak mi je ostavilo to sto sam se mimoisao sa nekim meni ne tako dragim likovima.Sajam 30% manji nego lane, poseta 90% manja nego lane, i nekako sticem utisak da se sve vise rade masine za farmere iz teksaksa sa svojim posedima od 1000ha nego sa za nekog prosecnog sa 15-20-30ha.U principu nista novo.Cak mi ni one promoterke nisu nesto,cast izuzecima.
Mada, mozda nije do njih mozda je do mene
Ma verovatno i one osećaju krizu,manje su plaćene !Koliko para toliko muzike.

I ja potvrđujem svoj dolazak... :ppozdrav: Za karte na fakultetu sam proverio nema šanse, pokušao sam i sa drugovim indeksom, ali ne ide ! ::lose::

Ta manite me te filozofije,znam ja dosta lepih i dobrih devojaka koje bi radile za 1000din ali kome one da se obrate ?? Svi zaposlili svoje cerke,rodjakinje i ostale bez obzira kako izgledaju e o tome se radi !!

Upravo tako, ma nije bitno ni da one jako dobro izgledaju, jer će onda svi gledati njih, a ne proizvod koji reklamiraju. :haha:

Nazad
Vrh