Susret članova Poljoinfo foruma na NS sajmu 2011. godine

Kao i svake godine do sada dolazim na sajam sa ženom i prijateljima.Pošto je dogovor pao da sutra idemo biće mi drago da Vas sretnem i upoznam.Ako bude ovako hladno nosiću prsluk tako da će te me sigurno prepoznati.Znači jedan debeli kome je prsluk do pupka:haha:

Potvrdili za dolazak na skup:

Okrim
savoris
branko
kishrobert
peto1
Lala iz Banata
mcbaycow
North ARMY
šandor
Rale 83
panonac
rasa02
Zrenjaninac
sorin
sumar
FruitBoy
Matkee
PG Krnac
Soyacorn
srdjuanzorz
paorpaor
mladenmaso

Vidis da se sprdaju sa tobom...to znaci da nema viska,ali ako bas insistiras Rale moze da ti ustupi svoju po toj ceni sa dve nule...

ja sam bio voljan da mi neko donese sutra na sajam da kupim posto sam iz R. Srpske, ali vidim da je ovde ozbiljnost O

Da li se nekad stare teme malo procitaju?
Da ste samo malo procitali,videli bi da je akcija za kacket i majicu stara vec sigurno godinu dana.
Tako da ostatak/visak/repete majica i kacketa nema,jeste da su se mnogi hvatali za glavu kako je njima takva akcija promakla,al' jednostavno je proslo.

Da li se nekad stare teme malo procitaju?
Da ste samo malo procitali,videli bi da je akcija za kacket i majicu stara vec sigurno godinu dana.
Tako da ostatak/visak/repete majica i kacketa nema,jeste da su se mnogi hvatali za glavu kako je njima takva akcija promakla,al' jednostavno je proslo.

jeste stara ali nigdje ne pise da je zavrsena
izvinjavam se za off
nisam nista lose mislijo

bio sam juče na sajmu ima traktora koji su i malo radili vidi im se po gumama da su spale iglice ali je zato svaki klaas prodat po vise komada i svaki je nov a JD se dobro prodao jedino nisam vidio dali je iko kupio FENDT jer nisam mogao nikog od njihovih komercijalista da vidim negdje su se bili sakrili od sunca pa im nije do posla jer bilo je interesanata ljudi su trazili ih 15 minuta ali semo imaju djevojke koje neznaju za karakteristike i cjenu, sve ostalo je bilo super a pogotovo pecenje i hladan LAV:ppozdrav:
6j0h2d.jpg

2a4ydsh.jpg

9fz3wi.jpg

21kar7t.jpg

Potvrdili za dolazak na skup:

Okrim
savoris
branko
kishrobert
peto1
Lala iz Banata
mcbaycow