Suncokret rod 2010 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kiša i hladno vrijeme su malo usporili suncokret , ovo je jedan od rjetkih gdje nema niti travke

SDC12631.jpg

kod mene bilo blizu, prskano terbis-acetogal+ i 2 litre prometrina od prosle godine na 5 kj. reko da se ne baci kad ono mortal kombat!

Pokusao sam ospartati suncokret,napravili smo jedan krug i batalili posao,suncokret je prerastao :D
2d6tjfa.jpg

ja i jos trojica :haha: :haha:
bio bi i pre okopan al :kisa: :kisa: :kisa:,pa opet :kisa: :kisa: :kisa:,a sad :cool: :cool: :cool: a on narasto
sreca je sto samo ima 5.5 jutara :haha: :haha:,tu sam usrao motku jer nisam dubinski isao na toj parceli,pa mislim posto je neoma roknucu pulsar,pa kad izracunam koliko je pulsar puta 5.5 jutara jeftinije motikom a lepse ce da bude
Post je spojen: [time]1276116242[/time]

E Mityo al si me nasmejao, taj baća bas zna sta radi . :nono: koliko ljudi veruju u hemiju strasno .

nisam prskao iz vise razloga,jer su neke trave od tih kisa kasnije krenule a on je prerastao,a drugo.....za te pare koliko kosta pulsar bice okopano i u boljem stanju nego da je prskano,drugu parcelu isto neoma sam prskao,prosle godine rimi sam prskao,uopste nisam zadovoljan ucinkom pulsara u suncokretu

Danas završio sa suncokretom. Oprskan, zagrnut, prihranjen, počupani zaostali korovi, tj. gorušica...
Sada samo da čekam žetvu i strepim od napada golubova, gugutki, čvoraka, vrana i ostalih ne spomenutih letećih ljubitelja suncokretovog semena.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh