Suncokret rod 2010 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Duki je napisao(la):
Da, na putu prema Debeljaci, ali malo desno, kod kanala, gde je ono drvece (salas) 300m od glavnog puta.
Nije bas za uzor cistoca njive.
Nađe se kod mnogih po neka parcela da nije uspelo prskanje ili tako nešto.....

mityoo je napisao(la):
Duki je napisao(la):
Da, na putu prema Debeljaci, ali malo desno, kod kanala, gde je ono drvece (salas) 300m od glavnog puta.
Pa dobro nije ni prva ni poslednja , ali nije ni toliko prljava sve se to na kraju ispravi ::svaka cast::

ma bitno da da dobar prinos, a sad dal je cisto ili ne ( i to je vazno ali najvaznije je kako rodi) :ppozdrav:

obisao malo pre suncokret. veoma se iznenadio, mislio sam da je manji. malo ima trave ali ne smeta mu :ppozdrav:

rsezpc.jpg

2z8qbt2.jpg

IMT-550 je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
Duki je napisao(la):
Pa dobro nije ni prva ni poslednja , ali nije ni toliko prljava sve se to na kraju ispravi ::svaka cast::

Prskana je tog dana kada je slikano, videcemo da li je uspelo

Aha, imam ja Neomu prskao sam je PULSAROM :D. Reci mi jel si imao prosle god posejano nesto od Pionira, ja dosad sam sejao samo Syngentine ove god imam ugledno polje Codicap... Bas me zanima kakvi su prinosi za Pionir? :ppozdrav:

nemam nikakva iskustva sa pioneerovim suncokretima. A i inace jako malo znam o suncokretu jer ga sejem od prosle godine. Ranije nikad nisam sejao. Sejem ga samo iz razloga sto u susednom selu ne ide soja a psenicu ne sejem pa mora zbog plodoreda nesto da se seje jer ne moze kukuruz stalno

prskano je kad je bio manji. i bila je uginula, ali posle ovih svih kisa je opet krenula. sad ako se prosusi zagrnucemo ga, pa nece biti trave :D

Danas sam prskao suncokrete sa Fargo-m (a.m. kletodim) od sirka i to samo tamo gde primeti da ga ima.Jedna parcela je već bila kritična za prolaženje.

Free Image Hosting by ImageBam.com[/
Neznam šta sad zecu smeta suncokret ali i dalje mu pravi harakiri.
[URL=http://www.imagebam.com/image/816b0483489451]

Free Image Hosting by ImageBam.com
Post je spojen: [time]недеља, 06. јун 2010. 09:16:13 MST[/time]

a danas ta ista parcela izgleda ovako

Ja cujem od njih da je "ozivio"suncokret,a i na slici mi se cini da je krenuo.Nije to samo tako presejati oko 600 jutara,problematicnog suncokreta zbog REISENT-a,u stvari zbog velikih padavina.Pa citali ste ovog proleca da je to u celoj Vojvodini bio problem gde su posle upotrebe hemije pale velike kise.Jbg....

I meni se čini da će se oporaviti.Zanimljivo je da je polovina parcele ovakva a druga polovina je vidno bolja.

Na jednoj parceli mi je ponestalo materije u prskalici, pa nekih pola jutra nisam dubinski oprskao suncokret.
Sada je taj suncokret skoro duplo veći od ovog koji je prskan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh