Mihajlo jovičić
Član
Ko ti je kriv kad ne znaš.Да сумирамо,за сунцокрет 150-200 кг мешаног(да ли по јутру или ха?),у пролеће ништа и мате род од 2500т по јутру.Како се то ради,да научим јер сам ове године имао просек 2тоне по хектару.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko ti je kriv kad ne znaš.Да сумирамо,за сунцокрет 150-200 кг мешаног(да ли по јутру или ха?),у пролеће ништа и мате род од 2500т по јутру.Како се то ради,да научим јер сам ове године имао просек 2тоне по хектару.
Nemas potrebe meriti tudje parcele!Iz mog iskustva kao kombajnera velika većina ima ždrebna jutra.
prosto i jednostavno imaju lepe padavineДа сумирамо,за сунцокрет 150-200 кг мешаног(да ли по јутру или ха?),у пролеће ништа и мате род од 2500т по јутру.Како се то ради,да научим јер сам ове године имао просек 2тоне по хектару.
taj je pokiso na vreme lepu su kišu oni dobiliДа сумирамо,за сунцокрет 150-200 кг мешаног(да ли по јутру или ха?),у пролеће ништа и мате род од 2500т по јутру.Како се то ради,да научим јер сам ове године имао просек 2тоне по хектару.
Druze mozes BACITI i 400kg po ha nema pravila...Да сумирамо,за сунцокрет 150-200 кг мешаног(да ли по јутру или ха?),у пролеће ништа и мате род од 2500т по јутру.Како се то ради,да научим јер сам ове године имао просек 2тоне по хектару.
Mi u Banatu smo sejali suncokret svake treće godine, a preporuka ja da proďje najmanje 5 godina od setve na istoj njivi. Preterali smo.Sve u jutrima brate. Eto sale je u mom ataru i kako vidim slicne prinose je imao. Nema lazi nema prevare ima i video snimak. Isto ima i za kukuruze
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma to ko je sta kupio je glupost velikaSad je ihajjj, a 2023 sve unisteno od nevremena, kuca, krovovi, stan....ne daj Boze nikome. Susa je zlatna spram onog zla.
Sto se tice prinosa stvarnih i zdrebnih to pokaze ko je sta kupio i uradio.
Супрасна, рекао бих. Јер кобила има једно ждребе а крмача десетак.Iz mog iskustva kao kombajnera velika većina ima ždrebna jutra.
kad bi se svi tak ponasal vecina njiva uataru nikad ne bi doekala zetvu druze.ko kaze stvarnu povrsinu uvek od mene ima 10posto manju cenu a stalne musterije i vise.takvima sa kako kolga rece zdrebnim jutrima cena je 100e jutro.moz me slagat druze za jutro necupropast al kad mu skines 30j i uverava te celi dan da nema vise od 22-23Nemas potrebe meriti tudje parcele!
Niko te ne sili da radis tudje kako bi ti bilo posle krivo da te zaj.o!
Radis svoje kao gospodin covek, pakujes ga i mirna Backa, nek kosi ko zeli!