Suncokret 2025

Nije problem da se plati, jel problem da se pošteno uradi? Ako ćemo da gledamo u brucku, koliko kombajn raspe,napravi loma,primesa u odnosu na standard? Mi malo slažemo za površinu, vi odbijete od reda i otprilike to je to.

Treba da uvedemo jus kombajna. Pa ako bude prljavo da odbijemo od cene :) a sta da radimo kad dodjemo da radimo usluge a ono korov na njivi? Kako se to naplacuje

Sent from my iPhone using Tapatalk

kad bi se svi tak ponasal vecina njiva uataru nikad ne bi doekala zetvu druze.ko kaze stvarnu povrsinu uvek od mene ima 10posto manju cenu a stalne musterije i vise.takvima sa kako kolga rece zdrebnim jutrima cena je 100e jutro.moz me slagat druze za jutro necupropast al kad mu skines 30j i uverava te celi dan da nema vise od 22-23
Aj ne lupetaj, na 30 kj moze da te prevari za 1 kj ili 1,5 i to svakako da nije u redu ali ne za 7- 8 kj na povrsini od 30 kj.

Dodješ na njivu ono kilometarska duž, čini ti se da je uzano i slabo ima jutara medjutim nije tako nasuprot kad je duž 250-300 metara ko baštica kratko a .široko al tu nem jutara.može se itekako manipulisati pogotovo ko je neiskusan i nema merač a ni glavu da razmišlja

Nazad
Vrh