Suncokret 2025

Aj ne talasaj i ne kenjaj bez potrebe!
A ako ti se nabije, nabiji tvojima!
Prskate povrce ko nenormalni i zelis mi reci da vodis racuna o karenci!
Pa ti si otrovao hiljade i hiljade osoba prskajuci svacim prodavajuci na svakakvim tezgama i ti si normalan jer navodno prskas samo onim sto je dozvoljeno i u sve to nema ostataka herbicida!
Price za malu decu!
Zaobilazi me!
Ја сам ушао на тему да видим цену и приносе по јутру и остао у чуду шта радиш. Цеди тај сунцокрет и дај својој деци да једу и храни свиње са њим па их једи. После се чудимо кад се све и свашта увози, а имамо људе што се овако понашају. И логика ти је дебилна, ако си видео да је неко дебил и не поштује каренцу на поврћу, то ти не оправдава ово што радиш.

Eto jos jedan koji jede i on i svoja deca, svakakva sr… od modifikovane soje i svakakvog prskanog povrca ili voca kojeg vraca s vremena na vreme i vasa braca alkosi jer im djubre ne treba, nasao se kritikovati!
Oooo ljudi dragi kad cete jednom pogledati prvo u svoja gaca a potom ustanoviti odakle smrad dolazi!

Eto jos jedan koji jede i on i svoja deca, svakakva sr… od modifikovane soje i svakakvog prskanog povrca ili voca kojeg vraca s vremena na vreme i vasa braca alkosi jer im djubre ne treba, nasao se kritikovati!
Oooo ljudi dragi kad cete jednom pogledati prvo u svoja gaca a potom ustanoviti odakle smrad dolazi!
Sam si rekao sta radis.A to sto radis stavi prst na celo.
Magarac si ne obican vec mator.
Nista nisi naucio.

Jos covek otvoreno prica o tome . Koji mozak 🤮
A imao sam fino misljenje o njemu . Samo ne kapira da ce mu se sve to vratiti a da ima drzave u ovom trenutku bi bio u pritvoru . Zato neka moli onog gore da ovi ostanu .

Jos covek otvoreno prica o tome . Koji mozak 🤮
A imao sam fino misljenje o njemu . Samo ne kapira da ce mu se sve to vratiti a da ima drzave u ovom trenutku bi bio u pritvoru . Zato neka moli onog gore da ovi ostanu .
A sta ima veze nije to nista.... Mozda ce u biodizel....
Doslo vreme gadno
Sad razumem one ljude sto sade baste i tove pilice i svinje.
Kazu hoce da znaju sta jedu .
Sve ok samo da me kupe od tako nekog hranu za stoku

Sam si rekao sta radis.A to sto radis stavi prst na celo.
Magarac si ne obican vec mator.
Nista nisi naucio.
Magarac ti je otac jer je stvarao mulu od tebe! Ti si nasao da mi pricas bajke jer sam po prvi put cinio takvu stvar dok ti trujes godinama prskajuci tvoje usrane plodove desetine puta, zarad usranog novca koje prodajes maloumnicima na tezgama ne znajuci sta jedu uz tapsanja samog sebe po grudima da je to zdrava hrana!
Da znaju sta jedu i kako to tretiras prosijacio bi!
Ser.m se po takvoj zdravoj hrani koju ti proizvodis!
7 dana posle prskanja glifosavom je dozvoljena ispaša stoke na prskanim površinama.
Objasni ti muli koji sam proizvodi toksicnu hranu a da pritom jede i on i porodica svakodnevno neke proizvode koje se tretiraju glifosatom!
Isto vazi i za ovog pametnjakovica iz Sakula sela!

Kod glifosata je samo mnogo ružno ime ,,TOTAL" a u svakodnevnoj upotrebi je mnogo opasnijih i štetnijih preparata i sad ,a da ne pričam o upotrebi pre 30tak godina čuvenih atrazina koji se uopšte ne razgrađuju.

Kod glifosata je samo mnogo ružno ime ,,TOTAL" a u svakodnevnoj upotrebi je mnogo opasnijih i štetnijih preparata i sad ,a da ne pričam o upotrebi pre 30tak godina čuvenih atrazina koji se uopšte ne razgrađuju.
Nemoj to da radis . Ispada da pravdas nesto sto ne sme da bude za pravdanje . Samo mi reci da nemas nikakvih problema da jedes hranu koju je total video 7 dana pre ?
I molim nadlezne @novii da iz tima na neko vreme suspenduju doticnog trovaca iz Lokava ako ne zbog priznanja trovanja onda bar zbog vredjanja ostalih clanova . Za takve ne sme biti tolerancije !

Jel tebi smrdu noge ili ti vid slabo sluzi?
Rokaj sargarepe od slobe mozda ce ti se vid vratiti!
Vrati se pa vidi ko je prvi krenuo sa vredjanjem!
I treba na ispasu uvek ko prvi krene sa vredjanjem!

Jel tebi smrdu noge ili ti vid slabo sluzi?
Rokaj sargarepe od slobe mozda ce ti se vid vratiti!
Vrati se pa vidi ko je prvi krenuo sa vredjanjem!
I treba na ispasu uvek ko prvi krene sa vredjanjem!
Ti si jedan maloumnik.
Ne vredi tebi pricati
Da si u eu sad bi bio gde ti mesto.
Drzava ti nije dala dron da trujes.
Treba te **greška ko Sansku kozu.

Glifosat je sistemični herbicid – ulazi u biljku preko lista i prenosi se do korena. Nije namenjen da se koristi na livadama koje se odmah koriste za ispašu.

Karenca (vremenski period do bezbedne upotrebe) zavisi od registracije preparata, ali je obično 4–6 nedelja za ispašu ili košenje.

Životinje ne smeju jesti sveže tretiranu travu jer mogu uneti ostatke herbicida.

Najsigurnije je pustiti stoku tek kada se vegetacija potpuno osuši, a prošlo je dovoljno vremena od tretmana.

Nazad
Vrh