Suncokret u monokulturi?Danas sam obilazio suncokrete imam lideau armonikA i sy sureli i to u table od po 40ha, oba suncokreta su u monokulturi posejani, syngenta izgleda bruka pored lideje armonika..
Kako tu prolazis kakvi su problemi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Suncokret u monokulturi?Danas sam obilazio suncokrete imam lideau armonikA i sy sureli i to u table od po 40ha, oba suncokreta su u monokulturi posejani, syngenta izgleda bruka pored lideje armonika..
Ja sam imao prošle,bio bacardy a predusev neoma,bilo 21.5 metar po jutru,bolji bio nego na srtnjikama i kukuruzu.(Inače da dodam kod nas prošle godine ko je imao 20 metara po jutru bila je premija, uglavnom 17,18,19).Suncokret u monokulturi?
Kako tu prolazis kakvi su problemi?
Ja pre 4 godine kad sam ga sejao isto haos sa volovodom bio,pričao tad sa sindžentinim zaštitarem,kaže čovek 'ma nema šanse volovod u kondiju da bude'...Ja odveo čoveka on se kao šokirao...i onda glupa pitanja,jel deklarisano seme jel mozda ostalo u sejačici nečeg drugog i tako,parcela od 3xa kompletno zaražena on pita jel ostalo u sejačici nešto pre kondija...Kod mene je tad još završio karijeru!Sureli će razbiti sa prinosom ove godine, pratim par parcela odličan je, kondi katastrofa retko je nikao, izbio onaj suncokret kao cveće iz njega kao da je u semenu bilo tog i volovod ga rasturio na nekim mestima, kod mene je završio ...
Prskaj ga modulatoromOvde kasne setve bombastično izgledaju.Rane setve su uglavnom patosirane jer su izrasli visoko ili su glave dobile sive pečate odavno.