guest 43101
Član
Za to se ne isplati pokrenuti polisu...
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji je hibrid koji je popadao kod tvoga druga Dejana?? Takodje i onaj komsijski koji je povaljan??Dva dana posle prve oluje zadesila nas je nova SUPER ĆELIJSKA OLUJA koja je u Krčedinu i okolini bila mnogo jača i razornija od prve. Konačno sam smogao snage i rešio da obiđem useve, prvenstveno suncokret koji je najugroženiji, snimim video i procenim štetu. Kakvi su rezultati ove nove kataklizme koja je pogodila veliki deo Evrope, pogledajte u ovom videu... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2023. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.
Dejan je član foruma @Dejaaa pa on može obrazložiti koji je hibrid, ovo malo do moje prve njive što je popadalo zna @Shale , veliko do Ikraševih ne znam hibrid a moj skroz povaljan je P He144. Inače taj sam zadnji sejao 24.04.Koji je hibrid koji je popadao kod tvoga druga Dejana?? Takodje i onaj komsijski koji je povaljan??
Ja sam taj drugar Dejan.23.4 je posejan suncokret suman.Manja njiva do mene je posejana isti dan a veca njiva mislim da je posle 1.5 sejana.To mi je arenda koji radim vise od 20 g,od djubrenja 80kg ureje.Od prvog dana je izgledao top.mislim da je do sorte.Nemoguce da njihove prve brazde nisu popadale a moj sveKoji je hibrid koji je popadao kod tvoga druga Dejana?? Takodje i onaj komsijski koji je povaljan??